Sportcafé Zwolle 2018 - Sport verenigt Zwolle

   

Na een succesvolle eerste editie van het Sportcafé Zwolle 2017, nodigen we dit jaar opnieuw sport en politiek Zwolle uit voor een tweede editie. Het Sportcafé vindt plaats op dinsdag 18 december vanaf 19.45u in het café Waanders in de Broeren. Iedereen is van harte welkom, van sportbestuurders, personen uit de politiek die betrokken zijn bij sportinitiatieven tot het social domein, zorg onderwijs en sportminded Zwolse inwoners.   

Sport verenigt Zwolle! Hét thema van de tweede editie van het Sportcafé Zwolle. Het publiek is uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan over dit thema, maar ook om met elkaar te netwerken en de verbinden. Centraal op de avond staan de onderwerpen: ‘Zwolle als sportstad’, ‘Bewegen in de openbare ruimte’ en de ‘Toekomst van de vereniging’ die we bespreekbaar maken tijdens een Lagerhuis discussie onder leiding van ex profwielrenster, journaliste, scherpe sportcolumniste en Zwollenaar Marijn de Vries. 

Gedurende de avond van het Sportcafé is er volop ruimte voor netwerken, actuele ontwikkelingen, verbinden van sport en bewegen en discussies. Dit alles in een sfeervolle cafésetting bij Zwols trots en hét boekenparadijs Waanders in de Broeren. Om de sfeer compleet te maken is er de hele avond een muzikale omlijsting.

Programma
19.45u – 20.15u          Inloop
20.30u – 21.30u          Lagerhuisdiscussie met thema stellingen
21.30u                       Netwerken en sportief borrelen. 

Meld je op deze pagina aan voor het Sportcafé Zwolle bij Waanders in de Broeren op 18 december. Het programma start om 20.15u. Wil je zeker zijn van toegang tot het sportcafé zorg dan dat je er vanaf 19.45u bij bent. 

Traditie
SportService Zwolle heeft de ambitie om van het Sportcafé Zwolle een traditie te maken in de stad. “Het verbinden van sport, bewegen én beleving voor iedere Zwollenaar staat bovenaan ons lijstje. Het Sportcafé biedt deze verbinding doordat we sport, politiek en betrokken inwoners met elkaar in gesprek brengen door middel van actuele thema’s in een laagdrempelige cafésetting waar. Onze wens is om dit ieder jaar mogelijk te maken. Zo stimuleren we Zwolle in beweging te komen en/of te blijven.” Vertelt Roger Knoops, manager SportService Zwolle.


46 bezet
104 vrij
  Aanmelden voor de activiteit

Informatie

Datum 18-12-2018
Toegangsprijs   € 0,00
Locatie Waanders in de Broeren - Achter de Broeren 1-3 8011VA Zwolle
Wijk Binnenstad
Doelgroep Verenigingen
Leeftijd(en) 16-80
Organisator Sanne Winkler - SportService Zwolle
Telefoon 038 - 423 66 86
E-mail

Geef je op voor deze activiteit!

Aanmelden voor activiteiten gaat erg eenvoudig. Klik op de onderstaande button en vul uw gegevens in. U kunt er ook voor kiezen om uw gegevens op te slaan zodat het aanmelden voor volgende activiteiten nóg eenvoudiger gaat!

  Aanmelden voor de activiteit

SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.