Multisport Holtenbroek/ AA-Landen (groep 3 t/m 6)

   

Merkt u dat uw kind graag wil bewegen? Maar misschien nog niet zo goed weet wat hij/zij leuk vindt? Of dat hij juist alles leuk vindt en nog niet voor een sport wil kiezen?

Uit onderzoek blijkt dat spelenderwijs leren sporten, waarbij er diverse bewegingsactiviteiten worden gedaan (breed motorisch ontwikkelen) bijdraagt aan een betere sportkeuze, lange sportdeelname en het ontwikkelen van beweegtalent.

Het aanbod staat dichtbij de sportverenigingen, zodat de stap naar de sportvereniging kleiner is.  Het aanbod bestaat uit verschillende sport- en beweegactiviteiten die plaatsvinden in en rondom de wijk, zoals voetbal, handbal, atletiek, hockey, honkbal, basketbal en tennis. De lessen worden aangeboden door een buurtsportcoach i.s.m. stagiaires en sportverenigingen.

 

Locatie:         Sporthal Waallaan rechts (waallaan 12)                        

Data:              donderdag 17 januari t/m donderdag 14 februari 2019

Tijd:               15:15 – 16:00 

Kosten:          €15,00 per blok

 Sportdocent: Brian Rispens

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Brian Rispens via b.rispens@sportservicezwolle.nl of 038 – 4236686

16 bezet
9 vrij
  Aanmelden voor de activiteit

Informatie

Startdatum 24-01-2019
Einddatum 15-02-2019
Toegangsprijs   € 15,00
Locatie Waallaan 12 (rechts)
Wijk Aa-landen
Doelgroep Kinderen
Sporten Atletiek, Badminton, Basketbal, Free running, Gym, Gymnastiek, Handbal, Hockey, Judo, Korfbal, Multisport, Survivalrun, Tennis, Turnen, Voetbal, Volleybal, Zaalvoetbal
Adres Waallaan 12
8032 GZ, Zwolle
E-mail
Data

Geef je op voor deze activiteit!

Aanmelden voor activiteiten gaat erg eenvoudig. Klik op de onderstaande button en vul uw gegevens in. U kunt er ook voor kiezen om uw gegevens op te slaan zodat het aanmelden voor volgende activiteiten nóg eenvoudiger gaat!

  Aanmelden voor de activiteit

SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.