Terugkombijeenkomst AVG

   

Op 25 mei 2018 is de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangen door de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De AVG is ook van toepassing op sportverenigingen en andere maatschappelijke organisaties. Op 4 juni 2018 heeft de bijeenkomst ‘Nieuwe Europese privacyregels: wat te doen?’ plaatsgevonden. Vanwege de grote interesse is deze op 11 juli 2018 herhaald. Tijdens deze bijeenkomsten heeft jurist Arthur van de Hoeff van Stichting Vereniging en Recht de stappen toegelicht om te voldoen aan de privacy eisen uit de AVG.

We zijn inmiddels ruim een half jaar verder. Hoe gaat het nu? In hoeverre is de privacyverklaring opgesteld en het beleid geïmplementeerd? Zijn er zaken waar je tegenaan loopt of vragen over hebt? Maar ook geeft jurisprudentie meer duidelijkheid over de wet en wat dit betekent voor kleine organisaties zoals verenigingen en lokaal opererende stichtingen.

Tijdens de ‘Terugkombijeenkomst AVG’ worden de ontwikkelingen in relatie tot de AVG besproken en is er ruimte voor het stellen van vragen over de AVG en de implementatie binnen de eigen organisatie. 

Deelnemers  
De ‘Terugkombijeenkomst AVG’ is bedoeld voor bestuursleden of vrijwilligers van Zwolse maatschappelijke organisaties die de privacyverklaring hebben opgesteld, hier mee bezig zijn of de bijeenkomst ‘Nieuwe Europese privacywetging: wat te doen?’ hebben bijgewoond.

Datum, tijd en locatie  
De ‘Terugkombijeenkomst AVG’ vindt plaats op woensdag 6 maart 2019. De inloop van de bijeenkomst is vanaf 19.15 uur, waarna de bijeenkomst start om 19.30 uur en duurt tot +/- 21.30 uur. De locatie wordt uiterlijk twee weken voor aanvang van de bijeenkomst bekend gemaakt.  

Kosten  
Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze bijeenkomst. 

Vragen  
Heb je nog vragen over deze bijeenkomst, neem dan contact op met Sanne Winkler via: s.winkler@sportservicezwolle.nl of 038 - 423 66 86.

6 bezet
14 vrij
  Aanmelden voor de activiteit

Informatie

Datum 06-03-2019
Toegangsprijs   € 0,00
Doelgroep Verenigingen
E-mail

Geef je op voor deze activiteit!

Aanmelden voor activiteiten gaat erg eenvoudig. Klik op de onderstaande button en vul uw gegevens in. U kunt er ook voor kiezen om uw gegevens op te slaan zodat het aanmelden voor volgende activiteiten nóg eenvoudiger gaat!

  Aanmelden voor de activiteit

SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.