Kickboksclinic

   

Heb jij altijd al eens willen ervaren of kickboksen iets voor jou is? Meld je dan aan voor de gratis en vrijblijvende kennismakingsclinics. Iedereen is welkom; heb je een visuele of verstandelijke beperking, ben je rolstoel gebonden*, diabetes of een vorm van autisme, het maakt niet uit!

Om iedereen de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met kickboksen op een veilige manier organiseert Tabonon samen met Iedereen Actief, SportService Zwolle kennismakingsclinics voor jeugd van 5 t/m 16 jaar en kennismakingsclinics voor jongeren/volwassenen van 16 jaar en ouder. “Ik kan me voorstellen dat er veel mensen met een beperking zijn die denken dat kickboksen voor hen niet mogelijk is. Het tegendeel is waar en daar zetten Kick voor sport, Tabonon en SportService Zwolle zich voor in. Daar ben ik best wel trots op,” vertelt Loes Boetes regiocoach Iedereen Actief, SportService Zwolle.

De clinics zijn voor mensen met een beperking, zowel verstandelijk als lichamelijk, visueel, auditief, psychisch en gedragsmatig. Tijdens de trainingen wordt er gewerkt aan conditie, snelheid, leningheid, kracht, controle, explosiviteit en mentaliteit.

Na de kennismakingsclinics is het mogelijk voor de doelgroep om door te gaan met kickboksen middels een structurele trainingsgroep.

Wanneer vinden de clinics plaats?
Raalte: Woensdagen 27 februari, 6 maart en 13 maart.                                          
Jeugd van 5 t/m 16 jaar:    16.30 uur - 17.30 uur
16 jaar en ouder:               18.15 uur – 19.30 uur       

Zwolle: Vrijdagen 1 maart, 8 maart en 15 maart.
Jeugd van 5 t/m 16 jaar:    16.30 uur - 17.30 uur
16 jaar en ouder:               18.45 uur – 20.00 uur 

* De locatie in Zwolle heeft geen aangepast toilet

Kan je niet deelnemen aan de clinics, maar vind je kickboksen wel interessant om een keer te doen? Stuur dan een e-mail naar l.boetes@sportservicezwolle.nl

0 bezet
15 vrij
  Aanmelden voor de activiteit

Informatie

Startdatum 01-03-2019
Einddatum 16-03-2019
Toegangsprijs   € 0,00
Locatie Tabonon, Zwolle
Doelgroepen Kinderen, Aangepaste sport
Sport Kickboksen
Leeftijd(en) 5 - 16 jaar
Telefoon 038-4236686
E-mail
Data

Geef je op voor deze activiteit!

Aanmelden voor activiteiten gaat erg eenvoudig. Klik op de onderstaande button en vul uw gegevens in. U kunt er ook voor kiezen om uw gegevens op te slaan zodat het aanmelden voor volgende activiteiten nóg eenvoudiger gaat!

  Aanmelden voor de activiteit

SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.