Multisport (AA-landen/Holtenbroek)

   

Merkt u dat uw kind graag wil bewegen? Maar misschien nog niet zo goed weet wat hij/zij leuk vindt? Of dat hij juist alles leuk vindt en nog niet voor een sport wil kiezen?

Uit onderzoek blijkt dat spelenderwijs leren sporten, waarbij er diverse bewegingsactiviteiten worden gedaan (breed motorisch ontwikkelen) bijdraagt aan een betere sportkeuze, lange sportdeelname en het ontwikkelen van beweegtalent.

Het aanbod staat dichtbij de sportverenigingen, zodat de stap naar de sportvereniging kleiner is.  Het aanbod bestaat uit verschillende sport- en beweegactiviteiten die plaatsvinden in en rondom de wijk, zoals voetbal, handbal, atletiek, hockey, honkbal, basketbal en tennis. De lessen worden aangeboden door een buurtsportcoach i.s.m. stagiaires en sportverenigingen.

 

Locatie:         Sporthal Waallaan rechts (waallaan 12)                        

Data:              donderdag 7 maart t/m donderdag 18 april 2019 (uitgezonderd 11 april!)

Tijd:               15:15 – 16:00 

Kosten:          €15,00 per blok

 Sportdocent: Brian Rispens

11 bezet
14 vrij
  Aanmelden voor de activiteit

Informatie

Startdatum 14-03-2019
Einddatum 19-04-2019
Toegangsprijs   € 15,00
Locatie Waallaan rechts
Wijk Aa-landen
Doelgroep Kinderen
Sporten Atletiek, Badminton, Basketbal, Free running, Gym, Gymnastiek, Handbal, Hockey, Honkbal, Judo, Kickboksen, Korfbal, Multisport, Rugby, Survivalrun, Turnen, Voetbal, Volleybal, Zaalvoetbal
Adres Waallaan 12
8032 GZ, Zwolle
Organisator Brian Rispens
Telefoon 038 – 4236686
E-mail
Data

Geef je op voor deze activiteit!

Aanmelden voor activiteiten gaat erg eenvoudig. Klik op de onderstaande button en vul uw gegevens in. U kunt er ook voor kiezen om uw gegevens op te slaan zodat het aanmelden voor volgende activiteiten nóg eenvoudiger gaat!

  Aanmelden voor de activiteit

SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.