Clinic schoolvoetbaltoernooi Stadshagen/Westenholte - Meisjes groep 5/6

   

Doe jij ook mee met het schoolvoetbaltoernooi bij CSV '28 of WVF? Kom dan oefenen bij de schoolvoetbal clinics! 

Op woensdag 27 maart vindt het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi in Stadshagen/Westenholte plaats. Omdat er veel teams zijn aangemeld zal het, net als voorgaande jaren, op 2 sportparken plaats vinden. Dit zal bij CSV '28 en WVF zijn.  

Om de kinderen goed voor te bereiden op dit toernooi bieden we naschoolse voetbalclinics aan. Deze clinics worden aangeboden op de velden van WVF. We bieden de clinics voor verschillende leeftijdscategorieën aan, net als bij het schoolvoetbaltoernooi. 

De clinic voor meisjes groep 5/6 is op woensdag 13 maart. We willen het liefst zo snel mogelijk starten, zodat we veel kunnen oefenen. Zorg dus dat je ruim op tijd aanwezig bent, zodat je niks hoeft te missen!

Graag bij aankomst aanmelden bij de aanmeldbalie, hier kun je ook contant betalen. De kosten van deze clinic is €2,-. Er kan gebruik gemaakt worden van de kleedkamers. De kantine zal tijdens deze middag wel gesloten zijn. 

Extraatje: bij de clinic van de meisjes zullen er dames van PEC Zwolle Vrouwen aanwezig zijn!

Zij zullen de meisjes helpen om goed voorbereid naar het toernooi te gaan!

76 bezet
4 vrij
  Aanmelden voor de activiteit

Informatie

Datum 13-03-2019
Toegangsprijs   € 2,00
Locatie WVF
Wijk Westenholte
Doelgroep Kinderen
Sport Voetbal
Adres Stinsweg 15
8042 AZ, Zwolle
Organisator SportService Zwolle
Telefoon 038 - 423 66 86
E-mail

Geef je op voor deze activiteit!

Aanmelden voor activiteiten gaat erg eenvoudig. Klik op de onderstaande button en vul uw gegevens in. U kunt er ook voor kiezen om uw gegevens op te slaan zodat het aanmelden voor volgende activiteiten nóg eenvoudiger gaat!

  Aanmelden voor de activiteit

SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.