Korfbaltrainingen (groep 5/6)

   

Klaar voor extra korfbaltrainingen? Wil jij je extra goed voorbereiden op het schoolkorfbaltoernooi? Of vind je het gewoon leuk om te korfballen? Schrijf je dan in om gratis mee te trainen bij KV Oranje Zwart, op 7, 9 en 14 mei.    

Per leeftijdscategorie (groep 3/4, groep 5/6 en groep 7/8) stelt Oranje Zwart tien meetrainplekken beschikbaar. Je traint met de (ervaren) jeugdleden van Oranje Zwart en krijgt training van opgeleide trainers.   

Zo kun je je extra goed voorbereiden op het schoolkorfbaltoernooi én je ontdekt of korfbal een leuke sport voor jou is.    

Kijk voor meer informatie over korfbal en Oranje Zwart op Oranje-Zwart.nl [ https://oranje-zwart.nl/site/l...)]. 

Praktische informatie   Oranje Zwart traint en speelt op Sportpark De Marslanden (Marsweg 2), op kunstgras. Het is niet nodig om kunstgrasschoenen te hebben; sportschoenen zijn wel aan te raden. Korfbal is een gemengde sport en jongens en meisjes trainen dus samen. Er zijn voldoende gescheiden kleedkamers aanwezig. De trainingen zijn van 18 tot 19 uur.  

2 bezet
8 vrij
  Aanmelden voor de activiteit

Informatie

Startdatum 09-05-2019
Einddatum 15-05-2019
Toegangsprijs   € 0,00
Locatie Korfbalvereniging Oranje Zwart
Wijk Zwolle
Doelgroep Kinderen
Sport Korfbal
Organisator Jason Huisman
Telefoon 038 - 423 66 86
E-mail
Data

Geef je op voor deze activiteit!

Aanmelden voor activiteiten gaat erg eenvoudig. Klik op de onderstaande button en vul uw gegevens in. U kunt er ook voor kiezen om uw gegevens op te slaan zodat het aanmelden voor volgende activiteiten nóg eenvoudiger gaat!

  Aanmelden voor de activiteit

SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.