Multisport Aa-landen/Holtenbroek

   

Merkt u dat uw kind graag wil bewegen? Maar misschien nog niet zo goed weet wat hij/zij leuk vindt? Of dat hij juist alles leuk vindt en nog niet voor een sport wil kiezen?

Uit onderzoek blijkt dat spelenderwijs leren sporten, waarbij er diverse bewegingsactiviteiten worden gedaan (breed motorisch ontwikkelen) bijdraagt aan een betere sportkeuze, lange sportdeelname en het ontwikkelen van beweegtalent.

Het aanbod staat dichtbij de sportverenigingen, zodat de stap naar de sportvereniging kleiner is.  Het aanbod bestaat uit verschillende sport- en beweegactiviteiten die plaatsvinden in en rondom de wijk, zoals voetbal, handbal, atletiek, hockey, honkbal, basketbal en tennis. De lessen worden aangeboden door een buurtsportcoach i.s.m. stagiaires en sportverenigingen.

 

Locatie:         Sporthal Waallaan rechts (waallaan 12)                        

Data:              donderdag 16 mei t/m donderdag 27 juni 2019.

Tijd:               15:15 – 16:00 

Kosten:          €15,00 per blok

 Sportdocent: Brian Rispens

12 bezet
13 vrij
  Aanmelden voor de activiteit

Informatie

Startdatum 16-05-2019
Einddatum 28-06-2019
Toegangsprijs   € 15,00
Locatie Waallaan rechts
Wijk Aa-landen
Doelgroep Kinderen
Sporten Atletiek, Basketbal, Free running, Handbal, Hockey, Judo, Korfbal, Multisport, Survivalrun, Tennis, Turnen, Voetbal, Volleybal, Zaalvoetbal
Adres Waallaan 12
8032 GZ, Zwolle
Organisator Sportservice Zwolle
E-mail
Data

Geef je op voor deze activiteit!

Aanmelden voor activiteiten gaat erg eenvoudig. Klik op de onderstaande button en vul uw gegevens in. U kunt er ook voor kiezen om uw gegevens op te slaan zodat het aanmelden voor volgende activiteiten nóg eenvoudiger gaat!

  Aanmelden voor de activiteit

SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.