Peutergym Holtenbroek (Carillon) 2-4 jaar

   

LET OP: STARTTIJD WORDT WAARSCHIJNLIJK 9:15 UUR!!!!

Door rennen, rollen, mikken, klimmen en allerlei andere speelse oefeningen ontwikkelen peuters hun motoriek, leren ze samenspelen en ervaren ze van jongs af aan het plezier van bewegen. Voor peuters die angstig zijn om vrij en soepel te bewegen kan peutergym een belangrijke bijdrage leveren aan het overwinnen van deze angst. Tijdens het gymmen ontdekken ze hun bewegingsmogelijkheden en leren ze stap voor stap hun grens te verleggen.

Wij vinden de interactie tussen ouder / verzorger en kind erg belangrijk, daarom gymt u tijdens deze les mee met uw kind. Als ouder kunt u uw kind motiveren om aan alle activiteiten mee te doen. Door samen te gymmen, plezier te maken, en uw kind te helpen met de te nemen hindernissen wordt de vertrouwensband met uw kind vergroot.

De peutergym staat onder leiding van een professionele kracht die gewend is met jonge kinderen te gymmen.

Sportdocent: Marja HoutzeelAls u zich niet meer kan aanmelden omdat de groep vol zit, kun je een mail sturen naar: m.houtzeel@sportservicezwolle.nl en komt u op de wachtlijst.

6 bezet
0 vrij

Informatie

Startdatum 29-03-2019
Einddatum 06-07-2019
Toegangsprijs   € 10,00
Locatie Speellokaal van het Carillon
Wijk Holtenbroek
Doelgroep Kinderen
Leeftijd(en) 2-4 jaar
Adres Bachlaan 2
8031 HL, Zwolle
Organisator SportService Zwolle
Telefoon 038-4236686
E-mail
Data
SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.