Seniorensport Sportpark Hoge Laar

   

Vanaf woensdag 19 september 2018 start er wekelijks een nieuw sport en beweegaanbod voor senioren op sportpark het Hoge Laar. Het sportaanbod is altijd onder begeleiding van één de buurtsportcoaches van SportService Zwolle. Elke week staat er een nieuwe sport op het programma. Een paar voorbeelden hiervan kunnen zijn, balspelen zoals voetbal, handbal, hockey, tennis. Maar ook variaties op de sport frisbee, softbal kunnen aan bod komen. Door de professionele begeleiding is het mogelijk om verschillende niveaus met elkaar te laten bewegen, zodat iedereen mee kan doen. 

Bewegen, kennismaking met nieuwe sporten, maar ook gezelligheid staat centraal. Na een uur beweging zal er altijd een kopje koffie klaar staan in de kantine van HC Zwolle. En als het weer het niet toelaat om buiten te sporten is er in de kantine genoeg ruimte voor een binnen activiteit. 

Als lidmaatschap wordt een strippenkaart gehanteerd. U kunt voor 50 euro een 15-rittenstrippenkaart aanschaffen. Elke keer dat u komt sporten krijgt u een stempel. De lessen dat u niet aanwezig bent worden dus ook niet in rekening gebracht. Daardoor is er veel flexibiliteit. Deze kosten zijn inclusief een kopje koffie of thee. 

De eerste keer kunt u altijd een keer gratis meedoen om te kijken of het iets voor u is! 

Kledingadvies: sportkleding of makkelijk zittende kleding en sportschoenen. 

5 bezet
15 vrij
  Aanmelden voor de activiteit

Informatie

Startdatum 05-12-2018
Einddatum 20-12-2018
Toegangsprijs   € 50,00
Locatie Kantine HC Zwolle - sportpark het Hoge Laar
Wijk Aa-landen
Doelgroep Senioren
Sport Multisport
Leeftijd(en) 55-100
Organisator SportService Zwolle/ Stichting Omnisport Zwolle
Telefoon 0384236686
E-mail
Data

Geef je op voor deze activiteit!

Aanmelden voor activiteiten gaat erg eenvoudig. Klik op de onderstaande button en vul uw gegevens in. U kunt er ook voor kiezen om uw gegevens op te slaan zodat het aanmelden voor volgende activiteiten nóg eenvoudiger gaat!

  Aanmelden voor de activiteit

SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.