KidsRun clinics Zwolle Zuid

   

Ter voorbereiding op de KidsRun biedt SportService Zwolle in samenwerking met JEP running drie opeenvolgende loopclinics aan bij sportpark Jo van Marle. Tijdens deze trainingen worden leuke oefeningen gedaan waarbij gelet wordt op techniek, snelheid en hoe je een bepaald tempo kunt vasthouden gedurende een langere loop. Zo sta je straks goed voorbereid aan de start van de KidsRun.

Kosten
€3,00 (€1,00 per clinic)
Deelname aan de looptraining voor ouders/verzorgers is gratis.

Looptraining ouders
Gelijktijdig met de clinic voor de kinderen, wordt er door de trainers van JEP Runningschool een looptraining aangeboden voor geïnteresseerde ouders. JEP is een hardloopschool, zij richten zich met haar hardlooptrainingen op de -beginnende- hardloper in regio Zwolle die in groepsverband een stap verder willen komen. De loopscholing voor ouders is tot 16.30 uur, zodat er nog vijftien minuten gekeken kan worden naar de clinic van de kinderen. 

Aanmelden voor de hardloopclinics kan via de volgende link. Wil je zowel mee doen aan de hardloopclinics als aan de Kidsrun, dan kan je je via de volgende link aanmelden via de button ‘inschrijven’. Ouders kunnen zich ook aanmelden via de genoemde pagina’s.

Informatie

Startdatum 03-04-2018
Einddatum 04-04-2018
Toegangsprijs   € 1,00
Locatie Sportpark Jo van Marle
Wijk Zwolle-Zuid
Doelgroep Kinderen
Leeftijd(en) 6 t/m 12 jaar
Adres Landsheerlaan 42
8016 KH, Zwolle
Organisator SportService Zwolle
Telefoon 038-4236686
E-mail
Data
SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.