Peutergym Veerallee 2-4 jaar Parkschool

   

Door rennen, rollen, mikken, klimmen en allerlei andere speelse oefeningen ontwikkelen peuters hun motoriek, leren ze samenspelen en ervaren ze van jongs af aan het plezier van bewegen. Voor peuters die angstig zijn om vrij en soepel te bewegen kan peutergym een belangrijke bijdrage leveren aan het overwinnen van deze angst. Tijdens het gymmen ontdekken ze hun bewegingsmogelijkheden en leren ze stap voor stap hun grens te verleggen.

Wij vinden de interactie tussen ouder / verzorger en kind erg belangrijk, daarom gymt u tijdens deze les mee met uw kind. Als ouder kunt u uw kind motiveren om aan alle activiteiten mee te doen. Door samen te gymmen, plezier te maken, en uw kind te helpen met de te nemen hindernissen wordt de vertrouwensband met uw kind vergroot.

De peutergym staat onder leiding van een professionele kracht die gewend is met jonge kinderen te gymmen.

Sportdocent: Sanne Weijschede
LET OP! Er kunnen maximaal 10 peuters deelnemen, dus wees er snel bij.

Als de groep vol zit, kunt u een mail sturen naar s.weijschede@sportservicezwolle.nl zodat we u op de wachtlijst kunnen plaatsen.

9 bezet
1 vrij
  Aanmelden voor de activiteit

Informatie

Startdatum 05-12-2017
Einddatum 20-12-2017
Toegangsprijs   € 7,50
Locatie Speellokaal Parkschool
Wijk Assendorp
Doelgroep Kinderen
Leeftijd(en) 2-4 jaar
Adres Westerlaan 22
8011 CC, Zwolle
Organisator SportService Zwolle
Telefoon 038-4236686
E-mail
Data
  • di 12 december: 08:45 - 09:30
  • di 19 december: 08:45 - 09:30

Geef je op voor deze activiteit!

Aanmelden voor activiteiten gaat erg eenvoudig. Klik op de onderstaande button en vul uw gegevens in. U kunt er ook voor kiezen om uw gegevens op te slaan zodat het aanmelden voor volgende activiteiten nóg eenvoudiger gaat!

  Aanmelden voor de activiteit

SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.