Seniorensport Zwolle Zuid

   

SENIORENSPORT

     

Iedere donderdag gezellig sporten onder professionele begeleiding met een op maat gemaakt aanbod? Dat kan nu op sportpark de Siggels.

Iedereen kan meedoen! De sport- en beweegonderdelen bestaan uit:

Beweegprogramma buiten: verschillende vormen van sporten en bewegen buiten. Enkele voorbeelden van activiteiten zijn: korfbal, frisbee, tennis en jeu de boules.

Beweegprogramma binnen: bij slecht weer zijn er mogelijkheden tot binnen bewegen in het clubhuis van v.v. SVI. Denk bijvoorbeeld aan verschillende denksporten, koersbal, tafeltennis of biljart.

Ontmoeten: Uiteraard is er ook ruimte voor gezelligheid. Tijdens het laatste gedeelte van de les staat het gezamenlijk drinken van een kop koffie/thee en het maken van praatje centraal.

Kosten: Strippenkaart 50 euro (15 lessen). Deze prijs is inclusief een kop koffie of thee.

Komt u ook mee doen? Of wilt u graag meer weten? Dan kunt u contact opnemen met Lisa-Marie Bosma op lm.bosma@sportservicezwolle.nl of via het telefoonnummer: 038-423 66 86. Ook kunt u zich aanmelden via de button 'aanmelden voor de activiteit'. 

Locatie: Sportpark de Siggels, IJsselcentraleweg 9, 8014 BK Zwolle.

2 bezet
8 vrij
  Aanmelden voor de activiteit

Informatie

Startdatum 14-03-2019
Einddatum 12-07-2019
Toegangsprijs   € 50,00
Locatie Sportpark de Siggels
Wijk Zwolle-Zuid
Doelgroep Senioren
Sport Multisport
Adres IJsselcentraleweg 9
8014 BK, Zwolle
Organisator SportService Zwolle
Telefoon 038-4236686
E-mail
Data

Geef je op voor deze activiteit!

Aanmelden voor activiteiten gaat erg eenvoudig. Klik op de onderstaande button en vul uw gegevens in. U kunt er ook voor kiezen om uw gegevens op te slaan zodat het aanmelden voor volgende activiteiten nóg eenvoudiger gaat!

  Aanmelden voor de activiteit

SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.