Peutergym Stadshagen (Krullevaar/Supernova) 2-4 jaar

   

Door rennen, rollen, mikken, klimmen en allerlei andere speelse oefeningen ontwikkelen peuters hun motoriek, leren ze samenspelen en ervaren ze van jongs af aan het plezier van bewegen. Voor peuters die angstig zijn om vrij en soepel te bewegen kan peutergym een belangrijke bijdrage leveren aan het overwinnen van deze angst. Tijdens het gymmen ontdekken ze hun bewegingsmogelijkheden en leren ze stap voor stap hun grens te verleggen.

Wij vinden de interactie tussen ouder / verzorger en kind erg belangrijk, daarom gymt u tijdens deze les mee met uw kind. Als ouder kunt u uw kind motiveren om aan alle activiteiten mee te doen. Door samen te gymmen, plezier te maken, en uw kind te helpen met de te nemen hindernissen wordt de vertrouwensband met uw kind vergroot.

De peutergym staat onder leiding van een professionele kracht die gewend is met jonge kinderen te gymmen.

Sportdocent: Sharon de Witte
LET OP! Er kunnen maximaal 10 peuters deelnemen, dus wees er snel bij.

Als de groep vol zit, kunt u een mail sturen naar s.dewitte@sportservicezwolle.nl zodat we u op de wachtlijst kunnen plaatsen.

8 bezet
0 vrij

Informatie

Startdatum 13-12-2017
Einddatum 05-07-2018
Toegangsprijs   € 10,00
Locatie OBS de Krullevaar, Muurmeesterstraat 27
Wijk Stadshagen
Doelgroep Kinderen
Leeftijd(en) 2-4 jaar
Organisator SportService Zwolle
Telefoon 038-4236686
E-mail
Data
SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.