Multisport (kaboutersport)

   

Merkt u dat uw kind graag wil bewegen? Maar misschien nog niet zo goed weet wat hij/zij leuk vindt? Of dat hij juist alles leuk vindt en nog niet voor een sport wil kiezen?

Uit onderzoek blijkt dat spelenderwijs leren sporten, waarbij er diverse bewegingsactiviteiten worden gedaan (breed motorisch ontwikkelen) bijdraagt aan een betere sportkeuze, lange sportdeelname en het ontwikkelen van beweegtalent.

Vanuit deze gedachte willen wij ons huidige aanbod ‘Kaboutersport’ en ‘Beweeg je Suf’ anders vorm geven. Het aanbod staat dichterbij de sportverenigingen, zodat de stap naar de sportvereniging kleiner is.  Het aanbod bestaat uit verschillende sport- en beweegactiviteiten die plaatsvinden in en rondom de wijk, zoals voetbal, handbal, atletiek, hockey, honkbal, basketbal en tennis. De lessen worden aangeboden door een buurtsportcoach i.s.m. stagiaires en sportverenigingen.

Komende periode zal een pilot zijn, waarin we willen onderzoeken of het aanbod aansluit bij de behoeftes van de doelgroep. Ook zal er een prijsvraag komen voor het bedenken van een nieuwe naam!

Locatie: Sportpark het Hoge Laar

(Luttekeweg  5)                      

Verzamelen op de trap aan de voorkant van de Hockey kantine

Data:              donderdag 24 mei t/m 12 juli

Tijd:               15:15 – 16:00 (groep 1 en 2)

                      16:15 – 17:00 (groep 3 en 4) 

Kosten:          €15,00 per blok 

12 bezet
38 vrij
  Aanmelden voor de activiteit

Informatie

Startdatum 05-07-2018
Einddatum 13-07-2018
Toegangsprijs   € 15,00
Locatie sportpark het Hoge Laar (Luttekweg 5)
Doelgroep Kinderen
Sport Multisport
Leeftijd(en) 4-6
Adres Luttekeweg 15a
8031 LG, Zwolle
Organisator SportService Zwolle
Telefoon 038-4236686
E-mail
Data

Geef je op voor deze activiteit!

Aanmelden voor activiteiten gaat erg eenvoudig. Klik op de onderstaande button en vul uw gegevens in. U kunt er ook voor kiezen om uw gegevens op te slaan zodat het aanmelden voor volgende activiteiten nóg eenvoudiger gaat!

  Aanmelden voor de activiteit

SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.