(Vernieuwend) sportaanbod

De belangrijkste doelstelling van een sportvereniging is leden de mogelijkheid bieden een bepaalde sport uit te oefenen. Naast het aanbieden van trainingen en wedstrijden organiseren verenigingen vaak aanvullend aanbod als toernooien en trainingskampen. De huidige leden zijn kritische consumenten geworden en vragen een kwalitatief goed en gevarieerd sportaanbod. Indien het aanbod van de vereniging niet aan de verwachtingen voldoet, kiezen leden een andere aanbieder of een anders georganiseerde vorm van sport. Het is dus van groot belang dat het aanbod van de vereniging aansluit op de wensen en behoeften van haar leden.

Wilt uw vereniging weten of het huidige activiteitenaanbod aansluit bij de wensen van uw leden? Raadpleeg dan onderstaande informatie.

Kennisdocumenten & -producten

Handleiding opstellen draaiboek evenement

Handleiding voor het opstellen van een draaiboek voor een evenement (bron: KNKV)

Redenen voor sportvernieuwing

Waarom zou een sportvereniging aan de slag gaan met sportvernieuwing? De redenen hiervoor zijn legio en kunnen per sportvereniging verschillend zijn (bron: NOC*NSF)

Sportwijzer Overijssel
SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.