Advies en begeleiding

Signalen en ontwikkelingen kunnen voor ons een aanleiding zijn om sportverenigingen te bezoeken. Maar heeft jouw vereniging zelf de behoefte om kennis te maken met de mogelijkheden, diensten en producten van SportService Zwolle? Neem dan contact met ons op. We bieden u gratis informatie en advies aan over organisatorische vraagstukken (beleid, strategie, structuur). Voorbeeldvragen zijn:

  • Onze voetbalvereniging wil een nieuwe organisatiestructuur implementeren. Beschikken jullie over een standaard model of hebben jullie tips hieromtrent?
  • Wij willen onze trainers een onkostenvergoeding bieden. Hoe hoog mag deze vergoeding zijn en waar dienen wij zoal rekening mee te houden?


Onze begeleiding is gericht op het ondersteunen van de vereniging bij 'complexere' vraagstukken. Het gaat om vraagstukken die intensieve begeleiding of zeer specialistische kennis vragen. De in-company ondersteuning wordt uitgevoerd door een adviseur. De adviseur kan een medewerker van SportService Zwolle zijn of een externe expert. Denk hierbij aan verenigingsadviseurs van sportbonden, professionals uit het bedrijfsleven (via SportMatch Zwolle) of deskundige 'interim' vrijwilligers (talentenbank).

Contactpersoon

Marco Welink

Stadsdeelcoördinator Zwolle Zuid Verenigingsadviseur Zwolle Zuid Event manager sportevenementen

m.welink@sportservicezwolle.nl

  038 - 423 66 86

SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.