Cruyff Court toernooi 2019

Het winnende team mag gelijk door naar de halve finale                           
Op 29 maart vanaf 15:00 tot 18:00 uur worden de voorrondes van het landelijke toernooi gespeeld aan de Palestrinalaan, in Holtenbroek. Tijdens het toernooi dat vernoemd is naar een van de beste voetballers, staan Fairplay en de 14 regels van Cruyff centraal. Waar vorig jaar nog een kwart finale werd gespeeld, mag het best spelende team nu direct door naar de halve finale, die op 18 mei in Zwolle wordt gespeeld. Voor de voorrondes kunnen maximaal 16 teams zich opgeven, waarvan 6 spelers per team.

Clinic                                                                                             
SportService Zwolle biedt kinderen de mogelijkheid zich voor te bereiden op het Cruyff Court toernooi. Tijdens een clinic leren kinderen verschillende trucs en wordt er extra aandacht geschonken aan behendigheid en techniek aan de hand van een pannakooi. De clinic vindt plaats aan de Palestrinalaan op woensdag 20 maart, vanaf 15:30 tot 16:30 uur. Inschrijven voor de clinic is niet noodzakelijk.

 Fairplay en de 14 regels van Cruyff                                                   
Fairplay en de 14 regels van Cruyff staan tijdens het Cruyff Court toernooi centraal. Iedereen gaat met respect met elkaar om in de sport. Dit geldt niet alleen voor de sporters, ook voor de trainers, supporters en coaches. Wij hebben RESPECT voor elkaar, we spelen EERLIJK volgens de regels, we spelen SPORTIEF, ook als het even niet zo goed gaat. Tenslotte kan en mag iedereen MEEDOEN. Vind Fair Play belangrijk en speel mee!

Aanmelden                                                                                     
Aanmelden voor het Cruyff Court toernooi kan voor vrijdag 22 maart en deelname is gratis.

Deelnemers kunnen hun team opgeven via: m.vanvugt@sportservicezwolle.nl

 

 

SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.