Iedereen Actief

Iedereen moet overal aan mee kunnen doen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Voor sporters met een beperking, maar ook voor sportverenigingen zitten er soms nogal wat haken en ogen aan.

Iedereen Actief!
Iedereen actief! is de overkoepelende naam van het programma dat aangepast sporten onder de aandacht brengt en duurzame verbindingen legt tussen aanbieders (professionals en vrijwilligers) en gebruikers (sporters en organisaties). In drie regio’s (Twente, Salland en IJsselland) geven regiocoaches advies over en ondersteuning bij aangepast sporten. De regiocoaches ondersteunen bij voorlichting en pr, het doorverwijzen van sporters, het optimaliseren van het sport- en beweegaanbod, deskundigheidsbevordering en netwerken. Iedereen Actief IJsselland werkt in het gebied Kampen, een gedeelte van Raalte, Zwartewaterland, Steenwijkerland, Staphorst en Zwolle en wordt gecoördineerd door Loes Boetes van SportService Zwolle.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de  websiteTwitterpagina, Facebookpagina of het YouTube kanaal van Iedereen Actief!  

Nieuwsbrief aangepast sporten
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van aangepast sporten in de regio Zwolle? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief door een mail te sturen naar L.Boetes@sportservicezwolle.nl

Iedereen Actief Sportwijzer Overijssel
De Iedereen Actief Sportwijzer Overijssel is een digitale database, waarin het sport- en beweegaanbod voor mensen met een beperking en/of chronische aandoening in Overijssel is te vinden. Met de Iedereen Actief Sportwijzer Overijssel is het mogelijk om een goede match te maken tussen sporter en sportaanbieder hierdoor wordt het maken van de juiste keuze voor een sport- en beweegactiviteit gemakkelijker gemaakt. De Iedereen Actief Sportwijzer Overijssel biedt informatie over het kennis- & opleidingsniveau van het kader, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van de accommodatie en de veiligheid tijdens de activiteit. 

           

                             

Contactpersoon

Loes Boetes

Coördinator aangepast sporten

l.boetes@sportservicezwolle.nl

  038 - 423 66 86

SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.