Nationale Sportweek Zwolle

De Nationale Sportweek van 17 t/m 25 september 2016 is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is.

De Nationale Sportweek valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs hun deuren opnieuw open zetten; het sportseizoen gaat weer beginnen. Daarom vieren we tijdens de Sportweek in september in heel Nederland de start van het nieuwe sportseizoen!

Door middel van de ‘Ik neem je mee!’ campagne wordt een ieder uitgedaagd iemand mee te nemen naar zijn of haar club om samen de start van het sportseizoen te beleven.

Starthouding-atletiek-kinderen.jpg#asset

SportService Zwolle zet dit jaar in op het (hard)lopen. Bijna in iedere sport is de looptechniek belangrijk. En in de Nationale Sportweek staan sporten en bewegen in de breedste zin van het woord centraal.

SportService Zwolle stelt tools beschikbaar voor onder andere: basisscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, senioren, buitenschoolse opvang en aangepast sporten. Allen gericht op (hard)lopen of sporttechnieken.

Naast de mogelijkheden die SportService Zwolle rondom (hard)lopen aanbiedt krijgen de verenigingen en clubs deze week de kans om zich ‘extra’ te presenteren. Kortom een week vol sport en beweeg plezier voor iedereen!

Ook is het mogelijk om alvast eens te kijken welke sport- of beweegmogelijkheden er in Zwolle zijn in de sport- en beweegwijzer.

SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.