Nationale Sportweek Zwolle

De Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek van 15 t/m 29 september 2018 is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De Nationale Sportweek bestaat dit jaar 15 jaar. Dit sportieve feest wordt gevierd met een éxtra week sporten en bewegen.

De Nationale Sportweek valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs hun deuren opnieuw open zetten; het sportseizoen gaat weer beginnen. Daarom vieren we tijdens de Sportweek in september in heel Nederland de start van het nieuwe sportseizoen!

Iedereen wordt uitgenodigd iemand mee te nemen naar zijn of haar club om samen de start van het sportseizoen te beleven. (#NSW2018 #NSWZwolle2018 #BeActive #BeActiveNight)

                                      


Spaar ook voor een sportvoucher bij de Albert Heijn en ga sporten bij de onderstaande Zwolse verenigingen: 

* Zwolse Badmintonclub;
* Tafeltennis Zwolle;
* Schermvereniging Valiant;
* Bluehawks - Honk- en softbalvereniging;
* ZRZV - Zwolse Roei & Zeil Vereniging. 

Maar ook kun je sparen voor een sportles bij de scoutingvereniging en diverse fitnesscholen in Zwolle. 
Bekijk hier het aanbod: https://ahsportactie.nl/

Hoe werkt de Albert Heijn actie? 
Vanaf 17 september krijg je bij elke keer boodschappen doen bij Albert Heijn een sportvoucher. Als je de actiecode op de voucher verzilvert, zitten er direct twee sportcredits in je Sportprofiel. Elke sportcredit is een gratis keer sporten. Activeer hier je voucher: https://ahsportactie.nl/hoe-we...

10 minuten bewegen om 10 uur 

Alle basisscholen zijn uitgedaagd om op woensdag 26 september tijdens de Nationale Sportweek om 10 uur s'ochtends 10 minuten te bewegen. Dit is de 10@10 Challenge met Rico Verhoeven. Om hier aan mee te doen kunnen scholen hier een digitale toolkit downloaden.SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.