Nationale Sportweek Zwolle

De Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek van 09 t/m 17 september 2017 is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is.

De Nationale Sportweek valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs hun deuren opnieuw open zetten; het sportseizoen gaat weer beginnen. Daarom vieren we tijdens de Sportweek in september in heel Nederland de start van het nieuwe sportseizoen!

Door middel van de ‘Ik neem je mee!’ campagne wordt iedereen uitgenodigd iemand mee te nemen naar zijn of haar club om samen de start van het sportseizoen te beleven. (#Ikneemjemee #NSW2017 #NSWZwolle2017 #BeActive)

                                      

Activiteiten in Zwolle

In Zwolle vinden in de Nationale Sportweek verschillende activiteiten plaats. Hieronder worden verschillende activiteiten uitgelicht:

Dinsdag 12 september - Verstop toernooi op Sportpark De Marslanden

Op Sportpark De Marslanden wordt weer een echte verstop arena neergezet. Nu wordt er in de Nationale Sportweek op dinsdag 12 september een toernooi gehouden. Voor diverse leeftijdsgroepen de kans om te laten zien dat iedereen zich nog altijd goed kan verstoppen.

Woensdag 13 september 2017 - Beweeg & Ontdek Event op sportpark De Verbinding - CKV Sparta

Ontdekken staat centraal op Sportpark De Verbinding. Kinderen uit de groepen 3 en 4 krijgen deze middag verschillende clinics aangeboden. Er is een keuze uit tennis, volleybal en korfbal en uit voetbal, turnen en judo. Opgeven kan via de site. Er is een clinic ronde van 14:00 – 15:00 uur en van 15:15 – 16:15 uur.

Donderdag 14 september 2017- Het Sport en Beweeg Event voor de leeftijd 45+ op Sportpark De Siggels

Tijdens de Nationale Sportweek organiseert Sportservice Zwolle in samenwerking met diverse partijen en sportverenigingen een sportdag voor de 45+er in Zwolle. Op deze dag kan iedereen zien en ervaren welke sport- en beweegmogelijkheden er allemaal zijn in Zwolle Zuid. Op 14 september is het tussen 12.30 en 16.00 uur mogelijk om deel te nemen aan en/of informatie in te winnen over verschillende binnen/buiten sportactiviteiten. Het aanbod is geschikt voor zowel de vitale 45+er, als voor de doelgroep die een meer specifiek aanbod behoeft zoals senioren, chronisch zieken of mensen met langdurige blessures.

Vrijdag 15 september 2017 - De Hoge Laarse MudRun

Een uitdagende familie MudRun over, door en langs verschillende hoeken en gaten rondom Sportpark Het Hoge Laar. Uniek ook door de samenwerking met alle verenigingen van Sportpark Het Hoge Laar. En de opbrengst gaat naar een goed doel. Dan is meedoen zeker belangrijker dan winnen.

Hoge Laarse MudRun


SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.