Sport zomer

25 juni - Survivalrun Challenge Zwolle

Na het grote succes van vorig jaar, komt er een tweede editie van de ‘Survivalrun Challenge’. Wil jij ervaren wat survivalrun is? Of wil je deelnemen aan een echte wedstrijd? Dat kan op zaterdag 25 juni bij Survivalrunvereniging THOR Zwolle! De survivalrun Challenge is een evenement waar leerlingen van groep 5 - 8 van de basisschool, leerlingen uit het Voortgezet Onderwijs en eventueel hun ouders, kennis kunnen maken met de sport. Meld je hier aan.

Voorafgaand aan de ‘Survivalrun Challenge’ worden op woensdag 15 en 22 juni open jeugdtrainingen georganiseerd, waarbij je jezelf goed kan voorbereiden op de wedstrijd. Kijk hier voor meer informatie of aanmelden.


Nationale Zwem4daagse - 27 juni t/m 1 juli - openluchtbad Zwolle

Van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli organiseert het Openluchtbad wederom de Zwolse zwem4daagse. In de week van de zwem4daagse zwem je minimaal 4 dagen een afstand van 500 meter. Dat is 10 banen in het grote bad. Heb je alleen een A-diploma, dan zwem je de helft: 4 dagen een afstand van 250 meter. Je kunt elke dag komen zwemmen. Je kunt starten wanneer jij wilt, als het maar tussen 16.00 en 18.30 uur is. Aan het eind van deze zwemweek krijg je natuurlijk een mooie medaille voor jouw topprestatie! Jij doet toch ook mee? Meld je hier aan.
Sportservice Zwolle organiseert 2 clinics speciaal voor kinderen tot 12 jaar én hun ouders en grootouders: op maandag 13 en 20 juni om 15.30 uur. Dus als je het leuk vindt, neem je vader, moeder, opa of oma mee! Geef je hier op.

EK meisjes voetbal - woensdag 6 juli - Twistvlietpark

Op woensdag 6 juli is het Twistvlietpark in stadshagen de locatie voor een EK meisjesvoetbal. Geen EK voor het Nederlands elftal, maar voor de meiden uit groep 5 & 6 en groep 7 & 8.

Ieder team moet uit minimaal 5 spelers en maximaal 8 spelers bestaan en ieder team heeft een bondscoach van 18 jaar of ouder. Het toernooi start rond 13.30 uur tot ongeveer 17:00 uur. Aanmelden kan door het aanmeldformulier voor 30 juni ingevuld terug te sturen naar a.deswart@sportservicezwolle.nl

SSZ logo

Draai je tablet

De website van SportService Zwolle werkt het beste op tablets in landcape mode. Draai je tablet om de website te activeren.