Webinar 'Online vragenuurtje corona'

Webinar 'Online vragenuurtje corona'

De afgelopen maanden is er veel gebeurd op het gebied van het coronavirus. En nog steeds! Er leven veel vragen over het vertalen en interpreteren van de maatregelen vanuit de overheid en veiligheidsregio naar de sport en individuele sportvereniging. We hebben geprobeerd jullie als sportaanbieders zo goed mogelijk te voorzien van relevante informatie, waarbij we blij zijn met het goede- en positieve contact dat we onderhouden met elkaar.

Tijd voor een volgende stap. Er zijn namelijk vergelijkbare vraagstukken op te lossen. Naast informeren en adviseren, willen we het contact tussen verenigingen faciliteren en samen tot oplossingen komen. Vanaf maandag 31 augustus zijn wij gestart met het webinar 'online vragenuurtje'. Een moment waarbij vraag en antwoord bij elkaar komen. Deze vindt iedere maand plaats. Zo nodig vaker. Elk vragenuurtje heeft een specifiek onderwerp.

Onderwerp - 5 oktober
Onderwerp is de actuele situatie; wat is er veranderd en wat betekent dat voor jou? Hoe gaan anderen daarmee om en wat kan jouw vereniging daarvan leren?

Voor wie?
Het online vragenuurtje is bedoeld voor bestuursleden, vrijwilligers en andere betrokkenen van Zwolse sportverenigingen.

Wanneer?
De webinar 'online vragenuurtje' vindt plaats op maandagavond 5 oktober vanaf 19.00 t/m 20.00 uur.

Link Webinar
24 uur voor het webinar begint, ontvang je een e-mailbericht met de link naar het webinar (afzender Clickmeeting). Om de webinars zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jouw te kunnen voorzien van advies is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk. Daarnaast is een laptop/tablet met goede camera wenselijk.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze webinar.

Klik hier voor aanmelden.

Contactpersoon

Dion Reijnen

Verenigingsadviseur Projectleider Playing for Succes

d.reijnen@sportservicezwolle.nl