Over SportService Zwolle

Over SportService Zwolle

Over Sportservice Zwolle

Sportservice Zwolle is dé verbinder van sport, bewegen en beleven voor iedere Zwollenaar. Voor sportverenigingen, onderwijs, maatschappelijke organisaties en bedrijven.

We zorgen ervoor dat iedere Zwollenaar de sport, beweging of beleving vindt die bij hem of haar past! Onze sportstimulering, advisering, organisatie en uitvoering zijn hierin leidend. Én dragen we bij aan een veilig sportklimaat op de sportparken, bij onze evenementen en accommodaties zodat sport- en bewegen voor iedereen mogelijk en toegankelijk is.

We zijn constant in beweging om voor onze klanten iedere vorm van sport- en bewegen te laten aansluiten bij zijn/haar vraag. Onze medewerkers zijn proactief, door passie gedreven en zijn de voorlopers op de ontwikkelingen in de markt. Zo creëren we de meerwaarde van sport, beweging en beleving voor iedere Zwollenaar.

Onze krachten bundelen we samen met onderwijs, sportverenigingen, bedrijven, maatschappelijke organisaties en de gemeente Zwolle. Samen winnen we de sport, de beweging en de beleving!

Sport, beweeg en beleef!