Webinar Peptalk -De verschillen en overeenkomsten tussen prestatiesport en recreatiesport

Webinar Peptalk -De verschillen en overeenkomsten tussen prestatiesport en recreatiesport

SportService Zwolle zet zich met ‘Peptalk’ in voor het sporttechnisch kader van de Zwolse sportverenigingen. De stichting zoekt meer betrokkenheid met deze doelgroep door ze te informeren, inspireren en verbinden met de ontwikkelingen en innovaties binnen de sport. SportService Zwolle organiseert daarom ‘Peptalk’. Een terugkerend avondprogramma met iedere editie een ander thema.

Op vrijdag 20 november organiseren wij de derde editie van Peptalk (webinar) met dit keer als thema: de verschillen en overeenkomsten tussen prestatiesport en recreatiesport.
Het is een interactief tafelgesprek met gastsprekers die veel kennis hebben over dit thema. Daarnaast gaan wij met de gastsprekers kort de verdieping in om trainers en coaches te inspireren.

Peptalk mét:

Robbert Bonsink:
15 jaar werkzaam in de sport. In de breedtesport en sinds een jaar ook vanuit topsport en talentontwikkeling voor Topsport Flevoland. Als ondernemer actief vanuit Vitaal Sportpark, om samenwerking te creëren, de waarde van sport en bewegen inzichtelijk te maken en om sportparken beter te benutten.

Tischa Neve:
Tischa is kinderpsycholoog, opvoedkundige en moeder. En groot voorstander van opvoeden vanuit verbinding en contact. Tischa geeft veel lezingen en trainingen op het gebied van pedagogiek en heeft veel workshops gegeven voor topsporters.

Mathieu ten Dam:
Oud-basketbal international. Heeft meegedraaid op het hoogste niveau in Nederland. Is nu actief als trainer/coach van het Landstede Hammers heren U14 Team. Daarnaast heeft Mathieu verschillende rollen binnen het Centre for Sports & Education.

Sebastiaan Platvoet
Sebastiaan was een talentvolle balsporter (handbal, tennis). Na de Academie voor Lichamelijke Opvoeding is hij bewegingswetenschappen gaan studeren. Sebastiaan is teamleider van en hoofddocent/onderzoeker op het expertisegebied Talent Identification & Talent Development. Ook werkt hij 1 dag per week als sportpsycholoog met de selectie van voetbalclub N.E.C.

Deelnemers
De webinar Peptalk is bedoeld voor trainers en coaches, bestuursleden, vrijwilligers en andere betrokkenen van Zwolse sportverenigingen.

Datum en tijd
De webinar Peptalk vindt plaats op vrijdagavond 20 november. De webinar start om 19:30 en duurt tot +/- 21.00 uur.

Link Webinar
Wij sturen je 24 uur voor het webinar begint een e-mail met daarin de link naar het webinar. Om de webinars zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jouw goed mogelijk te kunnen voorzien van advies is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze webinar.
Klik hier voor aanmelden.

Contactpersoon

Brian Rispens

Buurtsportcoach

b.rispens@sportservicezwolle.nl