Webinar PEPTALK - Sport & Blessurepreventie

Webinar PEPTALK - Sport & Blessurepreventie

SportService Zwolle zet zich met ‘Peptalk’ in voor het sporttechnisch kader van de Zwolse sportverenigingen. De stichting zoekt meer betrokkenheid met deze doelgroep door ze te informeren, inspireren en verbinden met de ontwikkelingen en innovaties binnen de sport. SportService Zwolle organiseert daarom ‘Peptalk’. Een terugkerend avondprogramma met iedere editie een ander thema.

Op vrijdag 19 maart organiseren wij de vierde editie van Peptalk (webinar) met dit keer als thema: Sport & blessurepreventie. Wij gaan samen met onze gastsprekers dieper in op onderwerpen als loopscholing, de warming-up, belastbaarheid van jeugd, groeispurten en krachttraining. Het is een interactief tafelgesprek met gastsprekers die veel kennis hebben over dit thema. Daarnaast gaan wij met de gastsprekers kort de verdieping in om trainers en coaches te inspireren.

Peptalk mét:
Arno de Swart (gespreksleider):
Talentregisseur Topsport Overijssel & SportService Zwolle.
Ben van Boven:

Jeugdtrainer bij AV Pec 1910 & docent CSE Zwolle.
Maarten de Waart:
Sportfysio bij PEC Zwolle.
Sharon de Witte:

Buurtsportcoach & clubkadercoach bij SportService Zwolle.

Deelnemers
De webinar Peptalk is bedoeld voor trainers en coaches, bestuursleden, vrijwilligers en andere betrokkenen van Zwolse sportverenigingen en omgeving.

Datum en tijd
De webinar Peptalk vindt plaats op vrijdagavond 19 maart. De webinar start om 19:30 en duurt tot +/- 21.00 uur.

Link Webinar
Wij sturen je 24 uur voor het webinar een e-mail met daarin de link naar het webinar. Om de webinar zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jouw goed mogelijk te kunnen voorzien van advies is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze webinar.
Klik hier
voor aanmelden.

Contactpersoon

Brian Rispens

Buurtsportcoach

b.rispens@sportservicezwolle.nl