WEBINAR PEPTALK - EEN MOEILIJKE GROEP, EN NU...?

Laat je inspireren én informeren over de huidige ontwikkelingen binnen de sport. We delen kennis en ervaringen tijdens een tafelgesprek en deelsessies onder leiding van de professionele gastsprekers.

Tijdens deze webinar gaan we in gesprek met jou over moeilijke groepen en de start van het nieuwe seizoen. Hoe ga je om met lastige groepen, of lastig gedrag binnen jouw groep? En hoe kan jij de start van het seizoen het beste voorbereiden en aanpakken voor de meest optimale prestaties en het meeste plezier?

Aan het eind van deze avond bezit jij nieuwe kennis en ideeën over het omgaan met lastig gedrag en kan jij goed voorbereid starten aan het aankomende seizoen!

Gastsprekers:

Jeroen Steeman– Groepsdynamisch expert & hogeschooldocent Windesheim Zwolle

Marieke Fix– Practor gezondheid, Sport & Bewegen & onderwijsontwikkelaar Landstede Sport & Bewegen.

Mireille Huzen– Buurtsportcoach SportService Zwolle & volleybaltrainer bij Flash Nieuwleusen

Gastheer: Arno de Swart– Talentregisseur bij Topsport Overijssel

Deelnemers
De webinar Peptalk is bedoeld voor trainers en coaches, bestuursleden, vrijwilligers en andere betrokkenen van Zwolse sportverenigingen en omgeving.

Datum en tijd
De webinar Peptalk vindt plaats op donderdagavond 1 juli. De webinar start om 19:30 en duurt tot +/- 21.00 uur.

Link Webinar
Wij sturen je 24 uur voor het webinar een e-mail met daarin de link naar het webinar. Om de webinar zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jouw goed mogelijk te kunnen voorzien van advies is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze webinar.
Klik hier
voor aanmelden.