Ik wil een accommodatie huren

Ik wil een accommodatie huren

Hoe kun je sport en bewegen beter beleven dan in een echte sportaccommodatie? In Zwolle heb je ruim keuze om er één of meerdere te huren. SportService Zwolle adviseert en ondersteunt je hierbij.

Sportaccommodatie aanbod Zwolle
In Zwolle zijn er vele sportfaciliteiten voor diverse vormen van sportbeoefening, zoals gymzalen, sportzalen, sporthallen en sportterreinen. SportService Zwolle verhuurt deze faciliteiten namens de gemeente Zwolle en enkele andere eigenaren van sportaccommodaties. Naast de jaarlijkse afspraken met de verenigingen en andere hoofdgebruikers is het ook mogelijk incidenteel een sportaccommodatie te huren. Oók is het mogelijk om een sportaccommodatie voor een kinderfeestje of een zakelijke bijeenkomst te huren.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik een sportaccommodatie reserveren?
In het reserveringssysteem zie je de beschikbaarheid en kun je eenvoudig, stap voor stap, je reservering plaatsen.
Bekijk hier het overzicht van de accommodaties in onze sportstad.

Openstelling gemeentelijke binnensportaccommodaties
Sportlocaties mogen per 26 juni weer honderd procent van hun capaciteit op anderhalve meter afstand gebruiken en niemand hoeft tijdens het sporten onderling afstand te houden als dit de sportbeoefening in de weg staat. Onderstaande zalen mogen volledig gebruikt worden.

  • OOZ zalen (Boterdiep, Westerlaan, Marterveld en Tichelmeesterlaan) zijn vanaf zaterdag 5 juni opengesteld voor gebruik.
  • De Weijenbelt is vanaf zaterdag 5 juni opengesteld voor gebruik.
  • Het Anker is vanaf zaterdag 5 juni opengesteld voor gebruik.
  • De WRZV hallen zijn vanaf zaterdag 5 juni opengesteld voor gebruik.
  • On Campus is vanaf zaterdag 5 juni opengesteld voor gebruik.
  • Bewegingshuis is vanaf maandag 21 juni opengesteld voor gebruik.

De onderstaande gemeentelijke binnensportaccommodaties zijn vanaf woensdag 9 juni weer beschikbaar voor huurders. Het protocol openstelling binnensporten kan je hier inlezen. De douches in deze zalen blijven vooralsnog gesloten tot en maandag 28 juni. Vanaf dinsdag 29 juni mogen ook de douches weer gebruikt worden..

  • De gemeentelijke gymzalen zijn: De Gerenlanden, Abel Tasmanstraat, Bachlaan, Beulakerwiede, Brahmsstraat, Gedeputeerdenlaan, Gouwe, Hille Gaerthéstraat, Ijsselcentraleweg, Koningin Wilhelminastraat, Korianderplein, Molenweg, Sportlaan, Turfmarkt, Waallaan links, Waallaan rechts, Zwarteweg)

Kunstgras en de winter
Sneeuw, ijzel, kou. Het is winterweer. Ben je zuinig op je kunstgras? Bekijk dan hiernaast de tips vanuit de KNVB en de KNHB.