lines

Pauzebeweegpakket

Meer focus in de klas?

School wordt succesvol als leerlingen zich vitaal en gezond voelen. In de pauze is er de perfecte kans om kinderen in beweging te brengen met als doel zich beter te kunnen concentreren gedurende de schooldag. Pak je kans met het pauzebeweegpakket van SportService Zwolle. De kinderen worden hiermee gemotiveerd om op school extra (matig tot intensief) te bewegen tijdens een schooldag. Ze maken kennis met verschillende activiteiten die passend zijn bij hun leeftijd en helpt hen zich verder te ontwikkelen in motorische basisvaardigheden. Daarnaast blijven kinderen beter geconcentreerd door de afwisseling van leren en bewegen. Iets voor jouw school?

Touwtje Springen

Wat kun je doen in de pauze?

In het pauzebeweegpakket zitten diverse spelmaterialen die geschikt zijn om buitenactiviteiten mee te doen en leskaarten die gebruikt kunnen worden om richting te geven aan de activiteiten. Zo kunnen ze elke dag diverse tikspellen, estafettevormen, balspellen zoals bombal, of de pionnenrace spelen maar ook bijvoorbeeld jongleren of duikelen en lummelen. En helemaal uitdagend - Som Pong:

De kinderen moeten om de beurt de bal in een beker of bak stuiteren. Dit gaat binnen een bepaalde tijd. Zodra de tijd om is geeft de juf een tafel aan van rekenen. Vermenigvuldig het aantal ballen met de gekozen tafel. Zo leren kinderen mikken met een stuit in een vast doel en zijn zij ook bezig met rekenen.

34 lummel 56 Vakbal

Pauzebeweegpakket op jouw school

Heeft jouw school een pleinwacht of heb je extra studenten op school? Dan is dit ideaal voor het Pauzebeweegpakket. Zij kunnen er namelijk voor zorgen dat de activiteiten in goede banen geleid worden en zorgen voor de juiste ondersteuning in motorische ontwikkeling. Samen zorgen wij met jullie voor de materialen en het lespakket. Is dit wat voor jouw school? Wij helpen je graag!

56 78