lines

Sportaanbod

Voor kinderen

Peutergym, Kaboutersport, Sportnite, Sport in beeld, Cruijf Court toernooi, Out of the Box en meer. Wil jij als ouder/ verzorger graag dat je kind of kinderen op jonge leeftijd in beweging komen? Dat kan! Kinderen tussen de 2 en 12 jaar kunnen kennis maken met verschillende sporten om hier later nog veel meer plezier van te kunnen beleven. Naast dat het goed is voor de ontwikkeling, is het ook gewoon leuk om te doen. Het (naschools) sportaanbod van SportService Zwolle wordt verzorgd door onze buurtsportcoaches die regelmatig samenwerken met school, sportverenigingen en organisaties uit de wijk.

Ben White 124388

Voor jongeren

Jij wil graag in beweging komen. Alleen, samen met vrienden of bij een vereniging. Er zijn zoveel sporten, hoe weet je nou waar je voor moet kiezen? We willen je graag op weg helpen. Praat met een buurtsportcoach, verenigingsadviseur of bezoek de sport en beweegwijzer voor het vinden van een sportvereniging of zoek activiteiten in de buurt via de sportagenda.

Sportverenigingen helpen je op weg met een aantal proeflessen, deelname aan activiteiten in de buurt helpen je kennis te maken met diverse sporten en laten jou ontdekken welke talenten jij hebt. Onze buurtsportcoach luistert naar jouw wens en legt heel snel de verbinding naar de geschikte vorm voor jou. Welke weg kies jij?

Wandelen Joggen1

Voor volwassenen

Je weet dat je graag wil sporten of bewegen. Voor je gezondheid, voor de gezelligheid of misschien wel voor een andere reden. Je wil bewegen! Goede keuze. Alleen kan het soms moeilijk zijn om het geschikte aanbod te vinden. Er zijn ook zoveel soorten sporten. We willen je graag helpen. Een sportvereniging vind je via de sport- en beweegwijzer. Sportieve activiteiten in de buurt vind je via de sportagenda. Wil je graag een gesprek met onze buurtsportcoaches of een beweegmakelaar? Dat kan ook. Zij gaan met je praten over je wensen en helpen de verbinding te leggen met de juiste aanbieders. Welke keuze maak jij?

Tennis

Voor sportaanbieders

Ben jij sportaanbieder en wil je dat jouw sportaanbod goed te vinden is? Dan meld je je aan via het sportieve platform 'Zwolle Sport' waar alles samenkomt.

Volleybal coach