lines

Scholingsaanbod

Bijscholen om jouw vereniging te helpen

Jouw (vrijwilligers)werk bij de sportvereniging doe je met plezier en is soms net (top)sport. Je wil namelijk alle elementen van de vereniging zo goed mogelijk bedienen. Daarom bieden wij namens SportService Zwolle een breed pakket aan scholingen aan die jou helpen om je werk zo goed mogelijk uit te voeren. Denk aan een masterclasses voor bestuursleden en scholingen voor commissieleden in relatie tot de thema's 'de organisatie van de vereniging' en 'de vereniging en maatschappij'. En scholingsaanbod voor trainers en coaches als het gaat om het pedagogische sportklimaat en sportaanbod. Deze scholingen helpen je om jouw (vrijwilligers)werk zo goed mogelijk uit voeren. We streven naar een gevarieerd aanbod waar verschillende thema’s worden besproken.

Ouders langs de lijn1

Masterclasses

We denken met je mee, geven je een aantal handige tools, raadplegen professionals om jou en je vereniging verder te helpen. We organiseren diverse mastersclasses waarna jij met nieuwe kennis en vaardigheden aan de slag kan. Dit kunnen trainingen of bijeenkomsten zijn, met als doel om sportbesturen vitaal en toekomstbestendig te maken en houden. Neem een kijkje in onze sportagenda.

Workshop 1

Peptalk

Om trainers en coaches van sportverenigingen kennis vaardigheden te laten ontwikkelingen, organiseren we twee keer per jaar Peptalk. Peptalk is een avondbijeenkomst waarbij verschillende sessies te volgens zijn die jou helpen om een betere trainer te worden of om een betere training te geven. Op deze manier sta je met meer vertrouwen, kennis en plezier voor de groep. Daarnaast blijf je op de hoogte van de hedendaagse ontwikkelingen.

Goed om te weten: bij sommige sportbonden kun je zelfs door deel te nemen aan Peptalk licentiepunten behalen.

0 header