Veel gestelde vragen sportaccommodaties

Veel gestelde vragen sportaccommodaties

Algemeen

- Wanneer is SportService Zwolle bereikbaar voor vragen over de verhuur van sportaccommodaties in Zwolle?
Telefonisch op werkdagen tussen: 9.00 – 17.00 uur. De sleutel van de accommodaties kan op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur opgehaald of teruggebracht worden.

- Waar kan ik de sleutel ophalen of terugbrengen?
Bij de receptie van SportService Zwolle aan het Stadionplein 23, Zwolle. De sleutel dient overhandigd te worden aan één van onze medewerkers. De brievenbus is uitsluitend voor briefpost.

- Wie kan ik bereiken in het weekend?
Voor urgente storingen of problemen met de toegang in de avonduren en het weekend kan er contact opgenomen worden met de technische dienst van de gemeente Zwolle. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 14038 (luister het hele bandje af, vermeld Zwolle om doorgeschakeld te worden).

Voor de sportaccommodaties van Openbaar Onderwijs Zwolle (Tichelmeesterlaan, Westerlaan, Marterveld en Boterdiep) dien je het telefoonnummer: 038-4535201 te bellen. Deze storingsnummers zijn ook in de avonduren en het weekend te bereiken.

- Wat is de rol van SportService Zwolle in het verhuren van de sportaccommodaties in Zwolle?
Via SportService Zwolle is het mogelijk de sportaccommodaties te huren via een online reserveringssysteem. SportService Zwolle is het tussenpersoon tussen de sportaccommodaties en de huurder. Zowel particulier en commercieel. Dat betekent dat zij de planning maakt voor de beheerders van de sportaccommodaties en de eventuele sleutel uitleen verzorgd van desbetreffende accommodatie en de huurovereenkomst- en facturen toestuurt. Tevens is de stichting de aangewezen partij die namens jou klachten m.b.t. schoonmaak, gebreken van een zaal/hal etc. doorgeeft aan de gemeente Zwolle of sporthal/zaal beheerder.

Huren van een sportaccommodatie

- Kan ik als particulier ook huren? Bijvoorbeeld voor kinderfeestjes?
Dat is zeker mogelijk. Heb je nog geen account? Dan dient er eerst een account aangemaakt te worden via onze website.

- Online reserveren
Je kunt een sportaccommodatie huren via ons online reserveringssysteem. Als er online een sportaccommodatie is geboekt is dit in eerste instantie een optie. Een optie betekent dat wij de optie nog moeten bevestigen. Door middel van een huurovereenkomst die verstuurd wordt naar het opgegeven e-mailadres is een boeking pas definitief. Het kan zijn dat wij de boeking nog moeten aanpassen qua tijd en/of het moeten navragen bij een vereniging/beheerders. Ons streven is om opties altijd binnen 2 werkdagen te verwerken.

* Houd er rekening mee dat twee werkdagen niet geldt voor de buitensportaccommodaties.

- Kan ik in het weekend huren?
Het is mogelijk om op zaterdag of op zondag een sporthal, sportzaal of gymzaal te huren. Ga naar de pagina beschikbaarheid voor meer informatie.

- Kan ik in de (school)vakanties huren?
In aanloop naar de vakantie kun je hierover contact opnemen via verhuur@sportservicezwolle.nl . Dan overlegt SportService Zwolle wat de mogelijkheden zijn bij desbetreffende sportaccommodatie.

- Verhuren jullie ook beachvelden?
Wij gaan niet over de verhuur van beachvelden. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met de beheerders van deze sportaccommodaties:

Sportpark Marslanden
E-mailadres: info@sportmarkmarslanden.nl

Sportcampus de Pelikaan
E-mailadres: beheerder@pelikaan-zwolle.nl

- Verhuren jullie ook de sportaccommodaties van Landstede Sportcentrum, Victorium, ZBC hal en Sporthal Zwolle Zuid?
Wij gaan niet over de verhuur van deze sportaccommodaties. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met de beheerders van deze sportaccommodaties:

Sporthal Zwolle Zuid
Van der Heijdenstraat 2
8014 ZZ Zwolle
Telefoon: 038- 460 00 65
E-mailadres: info@sporthalzwollezuid.nl
Website: https://sporthalzwollezuid.nl/

Landstede Sportcentrum
Hogeland 10
8024 AZ Zwolle
Telefoon: 088- 850 89 20
E-mailadres: info@landstedesportcentrum.nl
Website: https://www.landstedesportcentrum.nl

Victorium
Boerendanserdijk 47
8024 AJ Zwolle
Telefoon: 085 - 488 44 50
E-mailadres: info@victorium.nl
Website: www.victorium.nl

ZBC hal
Ossenkamp 5
8024 AG Zwolle
Telefoon: 088- 850 87 31
E-mailadres: info@landstedesportcentrum.nl
Website: https://www.landstedesportcentrum.nl

Sleutel uitleen

- Wanneer kan ik de sleutel op komen halen?
Je ontvangt een bericht via de e-mail wanneer je de sleutel kan ophalen bij één van onze medewerkers. Komt dit niet goed uit? Dan gaan we in overleg voor een geschikt moment. Je kunt de sleutel ophalen bij ons kantoor op het adres: Stadionplein 23, 8025 CP Zwolle. Dit kan op werkdagen van 09.00 – 16:00 uur.

- Hoeveel dagen heb ik om de sleutel te retourneren?
Tijdens het ophalen van de sleutel maken wij hier een afspraak over. De sleutel wordt z.s.m. teruggebracht na de laatst gehuurde datum.

- Mag ik ook iemand anders de sleutel op laten ophalen en retourneren?
Dit is mogelijk in overleg met SportService Zwolle via: verhuur@sportservicezwolle.nl of 038 - 423 29 56.

- Heb ik voor alle sportaccommodaties een sleutel nodig?
Nee, er zijn een aantal accommodaties waar geen sleutel voor nodig is. Namelijk: WRZV- hallen, Het Anker, Sportcomplex Deltion en On Campus. Hier zijn altijd beheerders aanwezig om de deur(en) te openen.

Kosten

- Welk tarief moet ik betalen? Het standaard uurtarief of het commercieel uurtarief?
Als particulier betaal je het standaard uurtarief. Het commercieel uurtarief geldt voor een organisatie met een winstoogmerk. Om te bepalen of je het standaard uurtarief of het commercieel uurtarief betaald, doorlopen wij dit toetsingskader.

- Wanneer moet ik betalen? Hoe en voor wanneer?
De betaling gaat via automatisch incasso. Het bedrag wordt aan het eind van de maand van de desbetreffende rekening afgeschreven.

- Hoeveel dagen van te voren kan ik kosteloos annuleren?
7 dagen van te voren kunnen de gehuurde uren kosteloos geannuleerd worden per e-mail. Zie onze algemene huurvoorwaarden.

- Wat is een bic code?
De bic code is een code wat door banken wordt gebruikt. Voor internationale overschrijvingen is dit noodzakelijk om te vermelden. Daarnaast zie je dat vaak bij automatische incasso’s de bic ook wordt gevraagd om aan te geven. Een ander woord dat een synoniem is van bic, is de zogenoemde Swift.
De bic is binnen de EU niet vereist. Voor betalingen van en naar landen buiten de EU heb je dit wel nodig. Daarnaast heb je een IBAN nodig om een overboeking te kunnen realiseren.
Hieronder tref je een lijst met de bic code van de Nederlandse banken:

ING: INGBNL2A
Rabobank: RABONL2U
Knab bank: KNABNL2H
Abn Amro: ABNANL2A
Bunq: BUNQNL2A
SNS: SNSBNL2A
Triodos: TRIONL2U
Asn Bank: ASNBNL21
Regiobank: RBRBNL21

Locaties

- Waar is de betreffende sportaccommodatie te vinden?
Via onze website zijn de sportaccommodaties opgedeeld per wijk. Als je op de sportaccommodatie klikt komt het adres in beeld.

Materiaal sportaccommodaties

- Is er ook klein materiaal aanwezig in de gymzalen?
Ballen, pionnen, lintjes etc. zijn niet los aanwezig, maar liggen in afgesloten kasten en zijn eigendom van het onderwijs. De grote materialen die in de toestellenberging staan vrij om te gebruiken. Let hierbij op dat het materiaal na afloop ook netjes in de toestellenberging moet worden terug gezet op de daarvoor bestemde plaats. Zorg er altijd voor dat de nooduitgang niet geblokkeerd wordt.

*Hockeybalken (1 set) zijn enkel aanwezig bij de WRZV-hallen en On Campus

- Waar is een badmintonnet aanwezig?
Met uitzondering van Sporthal het Anker is er in geen enkele sport- en/of gymzaal een badmintonnet aanwezig. Je dient deze zelf te regelen.

- Welke sportaccommodaties/zalen zijn beschikbaar voor zaalvoetbal?
Het Anker
WRZV hallen
Aalt Brinkhuiszaal-Gerenlanden
Deltion sportzaal 1+2 Deltion sportzaal 3+4 Greijdanus sportzaal 2+3
On Campus sportzaal 2+3
On Campus sportzaal 4+5
On Campus sportzaal 10+11 Het Bewegingshuis (1 set grote goals). Grondpot aanwezig in zaal 1 en 3. Goals kunnen ook los worden neergezet.

Overig

- Mag er ook gegeten of gedronken (consumpties genuttigd) worden in de sportaccommodaties?
In de sportaccommodaties mag alleen water genuttigd worden. Andere consumpties zoals (alcoholische)dranken en etenswaren zijn niet toegestaan in de sportaccommodaties.

- Waar kan ik mij melden wanneer ik opzoek ben naar gevonden voorwerpen?
Je neemt contact op met Planning en verhuur bij SportService Zwolle via verhuur@sportservicezwolle.nl. Wij kunnen dan traceren welke gebruiker er na heeft gezeten en de vraag uitzetten bij deze gebruiker en/of de schoonmaak.

Contactpersoon

Mandy Hogeveen

Medewerker planning en verhuur

m.hogeveen@sportservicezwolle.nl verhuur@sportservicezwolle.nl

  038 423 29 56