lines

Over SportService Zwolle

Wie zijn wij?

Bij SportService Zwolle zijn dagelijks bijna 70 professionals in beweging om mensen aan het sporten en bewegen te krijgen of te houden. Dit doen we omdat we actief willen bijdragen aan een vitale regio Zwolle. Onze stad groeit uit tot een echte sportstad en bied vele mogelijkheden om een leven lang met plezier te kunnen sporten en bewegen. Bij een sportvereniging, na school, tijdens je werk, in de wijk of op het sportpark. Er is keuze genoeg. We zien het als een maatschappelijke opdracht om iedereen die dat wil te helpen bij het vinden van een perfecte plek om te sporten of bewegen. We geloven erin dat dit voor iedereen mogelijk is.

Lowress

Missie en Ambitie

De missie van SportService Zwolle is om iedereen in Zwolle en regio een leven lang met plezier te laten sporten en bewegen. We hebben hier een aantal ambities voor opgesteld die daar aan bij gaan dragen.

We werken hierbij samen met maatschappelijke en ondernemende partners en ondersteunen ze waar mogelijk met onze kennis van de lokale markt voor sport, bewegen en gezondheid. Samen pakken we kansen en spelen we in op ontwikkelingen!

Infographic kern SSZ 2022

Onze cultuur

De cultuur bij SportService Zwolle vertalen we naar vijf kernwaarden. We doen ons werk met passie, we pakken kansen, ontplooien initiatieven, zijn ondernemend, we zijn de verbindende schakel, we werken professioneel en we werken klantgericht.

Sport, Beweeg, Beleef

Een leven lang met plezier sporten en bewegen maakt alles leuker. Het maakt je gezonder en socialer. Het geeft je zelfvertrouwen. Sport verbroedert en creƫert nieuwe vriendschappen. Kortom: door te sporten en bewegen zit je lekkerder in je vel. Dus kom in beweging. Ons team helpt je graag door middel van kennisdeling & advies, een passend sport aanbod en een groot netwerk.

Teamfoto ballen 2023

Raad van Toezicht

Onze Raad van Toezicht (RvT) houdt toezicht op de uitvoering van het beleid. De taken van de RvT staan beschreven in het reglement van de Raad van Toezicht en het toezicht- en toetsingskader.

Voorzitter: Bert Bunnik
Lid van RVT: Floris Suijdendorp
Lid van RVT: Alfred Peterson

Rvt1

Jaarverslag en documentatie

We vinden het belangrijk dat jij op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen bij SportService Zwolle.
Bekijk hier enkele documentatie zoals het jaarverslag en de WNT verantwoording.