lines

Missie & ambities

Missie

De missie van SportService Zwolle is om iedereen in Zwolle en regio een leven lang met plezier te laten sporten en bewegen. We hebben hier een aantal ambities voor opgesteld die daar aan bij gaan dragen.

We werken hierbij samen met maatschappelijke en ondernemende partners en ondersteunen ze waar mogelijk met onze kennis van de lokale markt voor sport, bewegen en gezondheid. Samen pakken we kansen en spelen we in op ontwikkelingen!

Pexels alexander nadrilyanski 3651672

Onze ambities - dromen van een sportstad Zwolle

 • Verbinding tussen Buurt, Onderwijs en Sport
  Onze experts zorgen voor de juiste verbinding tussen de buurt, de sport en het onderwijs. Zo maken we het makkelijker voor iedereen om te sporten en te bewegen. Jong en oud. Inclusiviteit is vanzelfsprekend.
 • Sportloket én partner
  We willen er zijn voor iedereen in Zwolle en regio met vragen over sport en bewegen.
 • (Top) Sportevenementen zichtbaar maken voor inwoners en bedrijven.
  Met een online (top)sportplatform creëren we één overzicht waar sport beoefenen en beleven beter zichtbaar wordt. Hiermee willen we ervoor zorgen dat mensen sneller en vaker in beweging komen.
 • Kenniscentrum voor sportverenigingen
  We willen de vitaliteit van de sportverenigingen versterken en daarmee ook de onderlinge samenwerking.
 • Optimaliseren van het gebruik van (Zwolse) sportaccommodaties.
  We gaan voor aantrekkelijke openbare ruimtes voor georganiseerd en ongeorganiseerd sporten en bewegen zodat het voor iedereen mogelijk is om daar gebruik van te maken.
 • Sport en bewegen integreren in maatschappelijke projecten.
  We willen als sportieve partner bijdragen aan maatschappelijke projecten.

Sport, beweeg, beleef

Bij SportService Zwolle zijn we ervan overtuigd dat het een belangrijke betekenis heeft in het leven van mensen. Een leven lang met plezier sporten en bewegen maakt alles leuker. Het maakt je gezonder en socialer. Het geeft je zelfvertrouwen. Sport verbroedert en creëert nieuwe vriendschappen. Kortom: door te sporten en bewegen zit je lekkerder in je vel. Daarom zijn we zeer gemotiveerd om alle inwoners maximaal te laten profiteren van de positieve effecten van sport en bewegen. We doen er alles aan om iedereen in beweging te krijgen en te houden.

Artikel Sharon de Witte BSC van het jaar 1