lines

Overige sportaccommodaties

Verhuur overige (top) sportaccommodaties

De verhuur van de (top) sportaccommodaties zoals Landstede Sportcentrum, Victorium, Sporthallen Zuid en de ZBC hal gaat niet via SportService Zwolle. Uiteraard is het wel mogelijk om daar een sporthal te huren om jouw sport te beoefenen. Je kan hiervoor rechtstreeks contact opnemen met deze (top)sportaccommodaties.

Ouders langs de lijn1

Landstede Sportcentrum

Deze multifunctionele sportaccommodaties is de thuisbasis van studenten van Landstede Sport & Bewegen, het Centre for Sports & Education, de eredivisieteams van Landstede Hammers (basketbal) en Djopzz Regio Zwolle Volleybal (dames), en van de leden van VC Zwolle, Landstede Basketbal ZAC, iFC Zwolle, SVI Zaalvoetbal en tal van andere sportverenigingen.

De accommodatie noemt zichzelf ook wel het Theater van de Sport door het aanbod van de vele faciliteiten. Sport- en danszalen maar ook een professionele businesslounge en vergaderruimtes. Het Theater van de Sport biedt ruimte voor 10 tot 1200 personen.

Landstede sportcentrum

Victorium

Kleine en grote sportverenigingen, (sport)opleidingen en sport gerelateerde bedrijven zijn van harte welkom in Victorium. Het multifunctionele sportcomplex heeft voor junior tot senior uitgebreide mogelijkheden om te sporten. Van spinning en vechtsport tot padel, en van personal fitness en dans tot yoga, bijna alles kan. Voor zaalsporten is er een 1.950 m² grote sporthal, in vieren deelbaar voor flexibele mogelijkheden. Daarnaast is er nog 365 m² extra zaalruimte, geschikt voor uiteenlopende sporten.

Victorium

ZBC Hal

De ZBC hal is de thuisbasis van de Zwolsche badminton vereniging. De ruim opgezette sporthal biedt mogelijkheden voor de diverse sporten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, bezoek dan hun website.

IMG 6041

On Campus

Bij On Campus tref je drie zwembaden, een fitnesscentrum, CrossCamp box, klimmuur, judozaal en 14 sportzalen. Uitermate geschikt voor de diverse sporten. De gezellige horeca maakt het beleven van de sport nóg leuker. De sportaccommodatie in Zwolle Zuid is verder geschikt voor het organiseren van een evenement, kinderfeestje, wijkactiviteit en verschillende sporttoernooien. Je vindt hier altijd een sport die bij jou past.

On campus

Sporthal Zwolle Zuid

Sporten in het hart van Zwolle Zuid kan uitstekend bij Sporthallen Zuid. Deze accommodatie is geschikt voor alle vormen van binnensport. Van dans tot volleybal. Van gymnastiek tot rolstoelbasketbal. De accommodatie is daarnaast ook beschikbaar voor het houden van (sport) evenementen.

Promo: Sporthal Zwolle Zuid - YouTube

Sporthal zwolle zuid