lines

Naschoolsaanbod

Sport verbindt

In het naschoolsaanbod zijn er veel mogelijkheden om leerlingen van jouw school kennis te laten maken met sport. Zo verzorgen de buurtsportcoaches diverse sportieve activiteiten die aanvulling kunnen zijn op de gymlessen. Leerlingen maken kennis met verschillende sporten, zoals Krav Maga, padel, …. En vinden misschien wel een leuke sportvereniging die goed bij hen past. We vinden het belangrijk dat er laagdrempelig verbinding wordt gelegd tussen het onderwijs naar de sportvereniging.

shutterstock 2119574021

Clinics

Diverse sportclinics bieden alle basisscholen de mogelijkheid mee te doen aan verschillende (schoolsport) toernooien. Allemaal met het doel om een goede basis te leggen voor een lang leven met plezier te sporten en te bewegen.

De clinics worden gegeven door gespecialiseerde sportaanbieders of onze buurtsportcoaches. De coaches zijn allround inzetbaar en richten zich op sportoriëntatie. Willen leerlingen verder met een sport? Super. Dan helpen de buurtsportcoaches ze graag om door te laten stromen naar de juiste sportvereniging. Hierbij is inclusiviteit van zelfsprekend. En vergeet niet: sport verbindt. Door het naschoolsaanbod komt jouw school nog meer in contact met de vereniging en andersom.

Wil jouw school een breder sportkennismakingsaanbod? Neem dan contact op met de buurtsportcoach op jouw school.

Shutterstock 459100483