lines

NK Bedrijfstafeltennis 1 maart 2020

NK Bedrijfstafeltennis 1 maart 2020

Speel jij op kantoor wel eens een potje tafeltennis met je collega’s? En lijkt het je leuk om het nieuwe jaar sportief te beginnen? Doe dan mee aan het NK Bedrijfstafeltennis! Beleving, netwerken en sportieve actie staan deze dag centraal.

In samenwerking met de Tafeltennisbond, Tafeltennis Zwolle en het Landstede Sportcentrum, organiseren we op zondag 1 maart het eerste officiële NK Bedrijfstafeltennistoernooi. En dat tijdens de finaledag van het NK Tafeltennis waar de beste spelers van Nederland het tegen elkaar opnemen voor de titels.

Wat moet je doen om deel te nemen?
Samen met je collega’s neem je het op tegen andere bedrijven in zowel een individueel klassement als bedrijfsklassement. Geef je je met meer dan drie collega’s op voor het toernooi? Dan komen de drie hoogst gekwalificeerde collega’s in aanmerking voor het bedrijfsklassement. De anderen spelen mee in het individuele klassement. Wil je dus als bedrijf mee doen aan het bedrijfsklassement en ga je voor de titel NK Bedrijfstafeltennis? Dan dient een minimale deelname van drie personen. Uiteraard is het dus ook mogelijk om alleen of met één andere collega deel te nemen. Je speelt dan voor het individuele klassement.

De winnaar gaat terug naar het kantoor met een wisseltrofee én een waardebon van €250,-.!

Programma NK Bedrijfstafeltennis
11.00 uur – Ontvangst in de Businesslounge van het Landstede Sportcentrum
11.30 uur – Netwerklunch
12.15 uur – Omkleden (indien gewenst) / richting sportzaal
12.30 uur – Start NK Bedrijfstafeltennis toernooi
14.30 uur – Afsluiting / prijsuitreiking
15.00 uur – VIP Programma in Businesslounge, inclusief zicht op de damesfinale en herenfinale.
15.45 uur – Finale NK Bedrijfstafeltennistoernooi op het hoofdcentercourt.

Finale op het centercourt van het NK!
We sluiten het NK Bedrijfstafeltennis op een gave wijze af. De deelnemers worden na afloop van het toernooi in de Businesslounge verwacht voor het VIP-programma, inclusief een hapje en een drankje om gezamenlijk naar de NK finales te kijken. Behalve de bedrijfstafeltennis finalisten. Zij mogen zich gaan opmaken voor hun eigen finale op het centercourt van het NK Tafeltennis, tussen de dames- en herenfinale in. Voor een volle zaal kunnen jij en je collega’s dus de show stelen. Ben jij die speler die deze kans niet laat schieten?!

Inschrijven
Wij doen mee, jullie toch ook? Schrijf je dan nu in dit toernooi via het inschrijfformulier!
Meer informatie is te vinden op onze speciale NK-bedrijfstafeltennis pagina.

Voorbereid aan de start komen? Doe mee aan de speciale Masterclass!
Voor de spelers die goed beslagen ten ijs willen komen op het NK Bedrijfstafeltennis, organiseert Tafeltennis Zwolle een speciale ‘Masterclass’. De Masterclass, met winter buffet, vindt plaats op:

Datum: Donderdag 20 februari 2020
Tijd: 18:00 – 21:00 uur
Locatie: Tafeltennis Zwolle (Albert Cuypstraat 1-A, 8021 DT Zwolle)

Opgeven voor deze speciale Masterclass kan via het inschrijfformulier voor het NK Bedrijfstafeltennis.