lines

De Sport- en Beweegmakelaar

Sport en bewegen in het dagelijks leven

Wil jij graag meer sporten bewegen of heb je het advies gekregen om meer te bewegen? Dan wil de sport- en beweegmakelaar je graag helpen.

De sport- en beweegmakelaar gaat samen met jou onderzoeken welk sport,-en beweegaanbod past binnen jouw wensen en mogelijkheden met als doel je te activeren naar een gezonde(re) leefstijl. En bewegen is toch ook gewoon leuk?

Voor wie?

Je kan de sport- en beweegmakelaar zelf benaderen, dus de sport- en beweegmakelaar is er in principe voor elke inwoner van Zwolle. Je kunt ook doorverwezen worden door zorgverleners, zoals de huisarts, de praktijkondersteuner of de fysiotherapeut.

De sport- en beweegmakelaar gaat ook aan de slag met patiënten die in verschillende stadia van hun behandeling zitten. Bijvoorbeeld bij de Isala, de fysiopraktijk, of patiënten die vanuit de huisarts het advies krijgen om meer te bewegen.

Sport Met Overgewicth

Adviesgesprek

Nadat de sport- en beweegmakelaar een afspraak heeft ingepland volgt er aan intake/adviesgesprek. Dit gebeurt bij voorkeur op een externe locatie, zodat je letterlijk en figuurlijk in beweging komt. We beginnen met een intake om een volledig beeld te krijgen van je wensen en huidige situatie.

De sport- en beweegmakelaar(s), Maaike of Pieter, ondersteunt en begeleid mensen naar passend sport- en beweegaanbod en volgt de patiënt een jaar lang zodat er een positieve gedragsverandering ontstaat richting een actieve(re) en gezonde(re) leefstijl.

IMG 7721

Hoe kom je in contact?

Wil jij graag begeleiding van de sport- en beweegmakelaar? Neem dan contact op met Maaike of Pieter via het mailadres beweegmakelaar@sportservicezwolle.nl of bel naar: 06 - 12 75 47 90.

Onze sport- en beweegmakelaars

Pieter Speelman

Beweegmakelaar
+1 functie

p.speelman@sportservicezwolle.nl

Maaike van Vugt

Beweegmakelaar
+1 functie

m.vanvugt@sportservicezwolle.nl

Kelvin Smits

Buurtsportcoach Aangepast Sporten
+2 functies

k.smits@sportservicezwolle.nl