SportService Zwolle Virtual Reality Belevenis

SportService Zwolle Virtual Reality Belevenis

Beleef, beweeg of sport in Virtual Reality. We geloven erin dat iedereen op een manier moet kunnen sporten of bewegen die bij hem past. Dit kan bij de sportvereniging, op een sportpark, met je vrienden of buren in de wijk maar óók met Virtual Reality!

SportService Zwolle zet VR voor verschillende doelgroepen in om ze op een nieuwe manier te laten bewegen. In VR kunnen we een beleef, beweeg of sport sessie laten aansluiten op de deelnemer. De één kiest voor meer beleven: bekijk bijvoorbeeld het prachtige onderwaterleven of ga op safari in een door ons eigen ontwikkelde wereld. De ander wil graag meer actie: ga lekker los op muziek of maak een prachtige eigen tekening in VR waar je volledig omheen kan lopen. Voor de echte fanatieke deelnemers hebben we diverse sportgames, van (tafel)tennis, tot voetbal, skiën, boksen.

Voor wie?
De VR Belevenis is geschikt voor iedereen. We gaan ervoor dat iedereen, jong en oud, mét of zonder functiebeperking de VR Beleving kan ervaren. Inmiddels hebben we ervaring met diverse doelgroepen; zoals kinderen, jongeren, senioren, mensen met een functiebeperking.

Wil je kennismaken met de SSZ VR-Belevenis of ben je benieuwd naar de VR mogelijkheden bij jou op locatie? Neem dan contact op met Loes Boetes, l.boetes@sportservicezwolle.nl