lines

Westerlaan

Westerlaan 22, 8011 CC Zwolle,

De gymzaal Westerlaan is gelegen in de Veerallee. De 5 meter hoge gymzaal heeft een oppervlakte van 252 m2 en is geschikt voor diverse sporten zoals: Basketbal, volleybal, vecht- en verdedigingssporten, circusactiviteiten, gymnastiek, dansen, conditietraining en badminton. Maar ook leuk voor buurtactiviteiten, kinderfeestjes of activiteiten met je collega’s. Sport, beweeg en beleef!

Materialen
In de gymzaal Westerlaan zijn de volgende materialen aanwezig:
- Twee dikke matten
- 10 turnmatten
- 1 minitramp
- Touwen
- 5 ringstellen
- 3 springkasten
- 1 combiframe
- 6 banken
- 2 lange matten (5 meter)
- 1 klimrek
- 1 bok
- 3 springplanken
- 1 volleybal net
- 2 korfbalpalen
- 4 korven


*Er is geen EHBO materiaal aanwezig. Hier dien je zelf voor te zorgen.

Spelmateriaal
Naast de bijhorende toestellen en materialen van de gymzaal/sportzaal is er geen klein spelmateriaal aanwezig zoals bijvoorbeeld: Ballen, pionnen, lintjes etc.

Huisregels
• De gymzaal of sportzaal mag je niet betreden met buitenschoenen of schoeisel die zwarte strepen achterlaten.
• In de sportaccommodaties mag alleen water genuttigd worden. Andere consumpties zoals: (alcoholische)dranken en etenswaren zijn niet toegestaan in de sportaccommodaties.
• Huurder mag het gehuurde uitsluitend gebruiken voor actieve sportbeoefening en bewegingsactiviteiten.
• De huurder dient na ieder gebruik het gehuurde schoon en opgeruimd achter te laten, alsmede de gebruikte toestellen en andere materialen op de oorspronkelijke plaats terug te zetten.
• Huurder is verantwoordelijk voor het goed afsluiten van het gehuurde en daarbij behorende voorzieningen, opstallen, ramen en toegangspoorten na het gebruik en bij het verlaten van het gehuurde. Voorts draagt huurder zorg voor het in- en uitschakelen van water, verlichting, elektra en controleert voor vertrek of alle vanwege hem toegelaten personen de sportaccommodatie hebben verlaten.

Schoonmaak
De schoonmaak vindt plaats in de ochtend op schooldagen.

Beschikbaarheid Ga terug

Gymzaal Westerlaan (Gymzalen)

Afmeting: 9,5x19x5 m
Oppervlakte: 180 m2
Standaard uurtarief: € 25,02
Commercieel uurtarief: € 59,89
Toegang: Sleutel
Extra informatie: De ingang van de gymzaal bevindt zich achter het schoolgebouw. Je loopt over het schoolplein, gaat dan rechtsaf. Daar bevindt zich een hek, achter het hek zie je een grijze deur (zie foto). Dit is de deur om naar binnen te gaan in de gymzaal.

Foto's van deze accommodatie