Advies en begeleiding

Advies en begeleiding

Als sportvereniging zit je soms met je handen in het haar. Je weet even niet meer zo goed hoe je interne beleids-, bestuurs- en/of cultuurzaken moet oplossen binnen je vereniging. Het lijstje met vragen wordt steeds langer. SportService Zwolle helpt je met het beantwoorden van jouw vraag. Onze verenigingsadviseurs zijn de experts die jouw vereniging adviseert en begeleidt bij de vragen/behoefte die jij hebt. Komen onderstaande vragen je bekend voor?

  • We willen een nieuwe organisatiestructuur implementeren. Beschikt SportService Zwolle over een standaard model of hebben jullie tips & tricks?
  • We willen trainers een onkostenvergoeding bieden. Hoe hoog mag deze vergoeding zijn en waar moeten we rekening mee houden?
  • Onze vereniging wil voldoen aan de wet- en regelgeving, welke ontwikkelingen zijn er?
  • We zien graag dat onze leden meer betrokken zijn bij het reilen en zeilen van de vereniging, hoe kunnen we dit aanpakken?

Met jouw vraag of behoefte binnen de vereniging gaan onze verenigingsadviseurs aan de slag. Naast het opzetten van een adviestraject zetten we ook in op gespecialiseerde begeleiding.

De praktijk leert dat de verenigingsadviseurs persoonlijk uitgenodigd worden op gesprek voor advies op maat. Daarnaast bezoeken wij ook pro actief sportverenigingen om zo de blijvende relatie met verenigingen op te bouwen.

We kunnen je helpen met:

Contactpersoon

Arjan Jansen

Verenigingsadviseur

a.jansen@sportservicezwolle.nl

  038 - 423 66 86