lines

Podcast SportService Zwolle

Podcast SportService Zwolle

Met onze podcasts gaan we in gesprek over de altijd in beweging zijnde wereld van sport en bewegen met gasten uit de sport, overheid, onderwijs en bedrijfsleven. Informerend en inspirerend!

De toekomst van de sportvereniging...

In deze podcast gaat Martijn Mellema in gesprek met Berend Rubingh over het onderwerp 'Sturen op verenigkracht'. Berend is verandermanager en grondlegger van Back2Basics.

*Ook te beluisteren op Spotify - podcast SportService Zwolle

Lenig en wendbaar
In deze podcast gaat Martijn Mellema in gesprek met Erik van der Spek over het onderwerp Lenig en wendbaar. In zijn werkzame leven is Erik Agile specialist en in zijn vrije tijd voorzitter van Frisbee vereniging Ultimate Frisbee in Zwolle.

*Ook te beluisteren op Spotify - Podcast SportService Zwolle

Heel snel, Heel anders!
In deze podcast is onze collega Martijn Mellema in gesprek met Ferenc Van Damme, participatie- en communicatiestrateeg én goeroe op het gebied van maatschappelijke veranderingen en de invloeden hiervan binnen de sport en het verenigingsleven. Het moet Heel snel, Heel anders!

*Ook te beluisteren op Spotify - Podcast SportService Zwolle

Bewust besturen!

In deze podcast gaan Martijn Mellema en Arjan Jansen in gesprek met Steven Pont over het onderwerp ‘Bewust besturen’. Steven is ontwikkelpsycholoog en systeemtherapeut.

* Ook te beluisteren op Spotify - Podcast SportService Zwolle

Meepraten of ideeën/suggesties?
Meepraten of meer weten over dit onderwerp of heb jij zelf ideeën/suggesties voor een ander onderwerp of andere gast? Laat het ons dan weten via communicatie@sportservicezwolle.nl