Buurtsportclub Noord

Wil jij graag sporten of wil je graag je kinderen laten sporten? Weet je alleen niet zo goed hoe? Loop je tegen bepaalde drempels aan? Dan is de Buurtsportclub Noord geschikt voor jou. De Buurtsportclub Noord is een nieuwe sportclub voor de bewoners van de wijk Holtenbroek en Aa-landen. Een sportclub waar iedereen uit de wijk kan ontdekken welke sport bij hem past.

Sport- en bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daar brengt de Buurtsportclub Noord wellicht verandering in. In tegenstelling tot een gevestigde sportvereniging is de Buurtsportclub Noord een sportclub waarbij je alle soorten sport en bewegen kunt uitproberen én we houden rekening met de te besteden financiële mogelijkheden. Daarnaast zijn we op één centrale plek (gymzaal Brahmstraat) in de wijk gevestigd waardoor we voor iedereen dichtbij zijn. Het aanbod wordt verzorgd door onze buurtsportcoaches die openstaan voor jouw ideeën op het gebied van sport en bewegen. De Buurtsportclub is voor de buurt, door de buurt en in de buurt.

Voor wie?
Iedereen uit de wijk Holtenbroek en Aa-landen nodigen we uit om laagdrempelig in beweging te komen bij de Buurtsportclub. Van jong tot oud. Hierbij is inclusief sporten voor ons vanzelfsprekend.

Wat is het aanbod?
Voor jong en oud is er voldoende te beleven.

Peutergym 2-4 jaar
Wekelijks op dinsdag.
Tijdstip: 8.45 uur - 9.30 uur
Klimmen, springen, mikken, kruipen, rennen. Ouder en kind samen gymmen.

Kaboutersport 4-6 jaar
Wekelijks op donderdag.
Tijdstip: 15.00 - 15.45 uur & 15.45 - 16.30 uur.
Kennismaken met zelfstandig klimmen, springen, mikken, rennen en diverse sporten voor kleuters.

Multisport 6-10 jaar
Wekelijks op woensdag.
Tijdstip: 15.00 - 15.45 uur (gr 3-4 ) & 15.45 - 16.30 uur (gr 5-6)
Ontdekken welke sport je leuk vindt en bij je past. Iedere week komen er twee nieuwe sporten aan bod.

Zaalvoetbal 12-18 jaar
Wekelijks op vrijdag.
Tijdstip: 15.00 - 16.00 uur
Ieder week een lekker potje zaalvoetbal tegen jouw leeftijdsgenoten.

3x3 basketbal 10-25 jaar
Wekelijks op dinsdag.
Tijdstip: 16.30 - 17.30 uur.
Dé nieuwe vorm van basketbal. Drie tegen drie op een half basketbalveld. In samenwerking met ZAC Basketbal.

Binnenkort
Sport en bewegen voor 'womens only'! Wil jij hier over meedenken of heb je een suggestie? Laat het ons weten via onderstaand e-mailadres.

Lidmaatschap
Om te kunnen sporten en bewegen bij de Buurtsportclub is het nodig dat je lid wordt van Buurtsportclub Noord. Uiteraard is het mogelijk om een keer vrijblijvend mee te doen om te proberen. We organiseren hier ‘test events’ voor waar iedereen kan ontdekken of het aanbod bij hem past. Daarnaast werken we samen met het Jeugdfonds Sport om de kosten van het lidmaatschap te bekostigen voor bewoners die dit nodig hebben.

Aanmelden
Lid worden van de Buurtsportclub Noord kan door het aanmelden via buurtsportclubnoord@sportservicezwolle.nl Je ontvangt een bevestigingsmail en meteen een bericht wanneer je kan starten.

Openingsevent
Op 18 februari 2022 wordt de Buurtsportclub Noord officieel geopend. Deze middag ben jij van harte welkom om kennis te maken met het aanbod van de Buurtsportclub én je eventueel al aan te melden.

Corona
Uiteraard houden we rekening met de coronamaatregelen binnen de Buurtsportclub én bij het openingsevent.


Contactpersoon

Brian Rispens

Buurtsportcoach

b.rispens@sportservicezwolle.nl

  038 - 423 66 86