lines

Buurtsportclub Noord

De sportclub voor iedereen in Holtenbroek

Wil je graag sporten in Holtenbroek maar lijkt het jou door verschillende redenen onmogelijk? Bij de Buurtsportclub Noord hopen we voor jou een aantal drempels weg te halen. In tegenstelling tot een gevestigde sportvereniging is de Buurtsportclub Noord een sportclub waarbij je alle soorten sport en bewegen kunt uitproberen én we houden rekening met de te besteden financiële mogelijkheden. Daarnaast zijn we op één centrale plek (gymzaal Brahmsstraat) in de wijk gevestigd waardoor we dichtbij zijn. Het aanbod wordt verzorgd door buurtsportcoaches van SportService Zwolle die openstaan voor jouw ideeën op het gebied van sport en bewegen.

Logo BSCN

Voor wie?

Kinderen, jongeren, volwassenen en senioren uit Holtenbroek kunnen met plezier en zonder enige drempels verschillende sporten uit proberen. Iedereen uit de wijk Holtenbroek en Aa-landen nodigen we uit om in beweging te komen bij de Buurtsportclub. Hierbij is inclusief sporten voor ons vanzelfsprekend. Het aanbod wordt verzorgd door onze buurtsportcoaches die regelmatig samenwerken met organisaties uit de wijk of trainers van sportverenigingen.

DSC 5452

Lidmaatschap en vergoeding

Om te kunnen sporten en bewegen bij de Buurtsportclub is het nodig dat je lid wordt van Buurtsportclub Noord. Uiteraard is het mogelijk om een keer vrijblijvend mee te doen om te proberen. Daarnaast werken we samen met het Jeugdfonds Sport om de kosten van het lidmaatschap te bekostigen voor bewoners die dit nodig hebben.

Lid worden doe je door te mailen.

BSCN 5

Het team

Het aanbod bij de Buurtsportclub Noord wordt verzorgd door een vast team van professionele buurtsportcoaches en stagiaires van de opleidingen sport en bewegen (Landstede en Deltion College). Iedere buurtsportcoach maakt van elk aanbod een plezierige sportieve beleving waarbij we rekening houden met de diverse normen en waarden van de inwoners van Holtenbroek.

Whats App Image 2021 11 16 at 14 29 54