lines

Events en topsport

Sportcafé Zwolle

Voor wie het gemist heeft: het Sportcafé Zwolle was echt het leukste event van december! Ruim 100 sportliefhebbers genoten van een inspirerende avond waar de aanwezigen met elkaar in gesprek gingen over diversiteit binnen de sport. Mét karakteristieke elementen zoals de 'Massage-tafel', 'Gesprekstafel', het 'Tribunegesprek' en Het Museum van de Zwolse sport. Het inspirerende presentatoren duo: Arno de Swart en Cankut Ercan bracht samen een unieke sfeer. Kortom een avond inspireren, informeren, verbinden én samen lachen. Het Sportcafé Zwolle 2023 is meer dan geslaagd!

Zwolle Sport

Bij Zwolle Sport draait alles om… sport natuurlijk! Ben je benieuwd wat er allemaal gaande is in onze bruisende sportstad? Wil je op de hoogte blijven van (eredivisie-)wedstrijden, deelnemen aan evenementen of activiteiten, of geïnspireerd worden door de verhalen achter de sport? Dan ben je bij het toffe platform Zwolle Sport aan het juiste adres. Want sport maakt alles leuker!

Jouw gratis online gids voor sportevenementen in Zwolle
Op Zwolle Sport vind je een duidelijk overzicht van zowel top- als reguliere sportevenementen en activiteiten. Of je nu alleen wilt bewegen of samen met vrienden wilt kijken, er is voor ieder wat wils. Laat je inspireren door boeiende verhalen over (top)sport, want Zwolle Sport deelt natuurlijk ook inspirerend en informatief nieuws uit onze sportstad.

Zwolle Sport logo