lines

Events en topsport

Sportcafé Zwolle is terug!

Na, de door corona, gecancelde Sportcafés is het Sportcafé Zwolle dit jaar terug! Op woensdagavond 21 december is de Zwolse sport en politiek van harte uitgenodigd voor een sportieve dosis netwerken, inspiratie, informatie en fun! Het Sportcafé vindt plaats vanaf 19.30u in het café Van de Velde in de Broeren. Iedereen is van harte welkom, van sportbestuurders, personen uit de politiek die betrokken zijn bij sportinitiatieven tot het sociaal domein, zorg, onderwijs en sportminded Zwolse inwoners. Het thema van de avond is: 'Toekomst van de Zwolse Sport'.

Dit jaar zijn we terug met onze eigen sportieve en lokale vorm van het tv-programma Holland Sport. We blikken terug op successen maar focussen ons vooral op de ‘Toekomst van de Zwolse sport’ met de karakteristieke elementen: de beschermheilige, de massage-tafel, petje op – petje af, het fietsspel en het Museum van de Zwolse sport.

Gedurende de avond van het Sportcafé is er volop ruimte voor netwerken, actuele ontwikkelingen, verbinden van sport en bewegen en discussies.

20221104 Sportcafé Save The Date 2022

Zwolle Sport

Zwolle Sport - Een platform waar zoveel mogelijk (Zwolse) sporten, evenementen, aanbieders en activiteiten te vinden zijn. En regelmatig inspiratie en informatie die ervoor zorgt dat je steeds met plezier (meer) gaat bewegen. Er is altijd iets leuks op het gebied van events én (top)sport.

Samen met de werkgroepen uit het Zwols Sportakkoord en betrokken (sportieve) partners uit de stad zijn we volop in beweging om dit online sportplatform te realiseren. Houd deze pagina in de gaten. Binnenkort volgt er meer informatie.

Het platform is voor en door Zwollenaren. Alle aanbieders op het gebied van (top)sport, bewegen en gezonde leefstijl zijn uitgenodigd om hun aanbod te promoten.

Zwolle Sport logo