lines

Events en topsport

Sportcafé Zwolle

Sportcafé Zwolle strikes again! Hét café waar sportminded Zwolle elkaar opzoekt om elkaar te inspireren over de ontwikkelingen in de sport vindt weer plaats in december. Op woensdag 13 december gaan de deuren van het Sportcafé Zwolle vanaf 19.30 uur open. . Iedereen is van harte welkom, van sportbestuurders, personen uit de politiek die betrokken zijn bij sportinitiatieven tot het sociaal domein, zorg, onderwijs en sportminded Zwolse inwoners.

Dit jaar gaan we met elkaar in gesprek over diversiteit en inclusiviteit binnen de sport in Zwolle. Met de karakteristieke elementen zoals de ‘Gesprekstafel, Massage-tafel, Quizronde, de Tribune en het Museum van de Zwolse Sport’.

Gedurende de avond van het Sportcafé is er volop ruimte voor netwerken, actuele ontwikkelingen, verbinden van sport en bewegen en discussies. Dit alles in een sfeervolle cafésetting. Om de sfeer compleet te maken is er de hele avond een muzikale omlijsting.

Bekijk het filmpje om alvast in de sfeer te komen. Dit is de aftermovie van de laatste editie.

Programma
19.30u Inloop
20.00u – 21.30u Programma Sportcafé
21.30u Netwerken en sportief borrelen.

Zwolle Sport

Bij Zwolle Sport draait alles om… sport natuurlijk! Ben je benieuwd wat er allemaal gaande is in onze bruisende sportstad? Wil je op de hoogte blijven van (eredivisie-)wedstrijden, deelnemen aan evenementen of activiteiten, of geïnspireerd worden door de verhalen achter de sport? Dan ben je bij het toffe platform Zwolle Sport aan het juiste adres. Want sport maakt alles leuker!

Jouw gratis online gids voor sportevenementen in Zwolle
Op Zwolle Sport vind je een duidelijk overzicht van zowel top- als reguliere sportevenementen en activiteiten. Of je nu alleen wilt bewegen of samen met vrienden wilt kijken, er is voor ieder wat wils. Laat je inspireren door boeiende verhalen over (top)sport, want Zwolle Sport deelt natuurlijk ook inspirerend en informatief nieuws uit onze sportstad.

Zwolle Sport logo