lines

Aangepast sporten

Een beperking is geen belemmering

Sporten is voor iedereen belangrijk. Het is leuk om te doen, goed voor je conditie en je komt vaak nieuwe sociale contacten tegen. Een beperking hoeft daarbij geen belemmering te zijn. Wij vinden het belangrijk dat ook mensen met een beperking kunnen sporten.

Wil jij graag in beweging komen, maar weet je nog niet zo goed hoe? We willen je daar graag bij helpen. Dat kan via een adviesgesprek op locatie of contact via de telefoon of e-mail. We maken graag kennis met jou om jouw sportieve ambitie en wensen te bespreken om te komen tot een passend sportaanbod.

Aangepast Sporten 4

Sporten bij een vereniging

In Zwolle is een grote groep aanbieders die sport- en beweegactiviteiten aanbieden voor mensen met een beperking. Bovendien wordt het steeds vaker mogelijk gemaakt dat je kan aansluiten bij een reguliere training en/of les indien dat voor jou ook haalbaar is.

Wil je graag aangepast sporten bij een sportvereniging bij jou in de buurt? Bekijk hier het van sportverenigingen in Zwolle.

Aangepast Sporten 3

Uniek Sporten

Voor het aangepast sporten werken we samen met het landelijks platform Uniek Sporten. Je vindt een compleet overzicht van aangepast sportaanbod.

Je vindt hier tevens allerlei sportevenementen, nieuwsberichten en andere zaken rondom het aangepast sporten. Een voordeel hierbij is dat je ook aanbod kan vinden buiten de gemeente Zwolle.

Uniek Sporten