Beschikbaar stellen middelen - Salland Zorgverzekering

Beschikbaar stellen middelen - Salland Zorgverzekering

Salland Zorgverzekeringen is het merk van Eno met de langste historie, al meer dan 155 jaar! Het is de regionale zorgverzekeraar die streeft naar zorg die toegankelijk en betaalbaar is.

SportService Zwolle heeft vanuit het platform Sportmatch een mooie verbinding gemaakt met Salland Zorgverzekeringen. In de verschillende gesprekken met de zorgverzekeraar kwam sterk naar voor dat zij een maatschappelijk rol willen vervullen in het Zwolse verenigingsleven. Het project ‘De Gezonde Sportkantine’ sloot perfect aan bij de kernwaarden en ambities van Salland Zorgverzekeringen. Zij hebben een financiële bijdrage geleverd aan het project en advies gegeven op het gebied van marketing en communicatie. Kortom; een uitstekend sportmatch!

Project ‘De Gezonde Sportkantine
“Een gezonde leefstijl aantrekkelijk en gemakkelijk maken voor alle Zwollenaren”, dat is het doel van Zwolle Gezonde Stad (ZGS). Meerdere partijen, zoals de gemeente Zwolle, GGD en SportService Zwolle zetten zich in voor het realiseren van deze gezonde en sportieve stad. Er wordt onder andere ingezet op de borging en verdere uitwerking van de gezonde Zwolse sportkantines.