lines

Gezondheidsdagen 2021

In de week van maandag 7 tot en met donderdag 10 juni organiseert SportService Zwolle samen met WIJZ Welzijn de gezondheidsdagen. Alles staat in teken van jouw gezondheid en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Misschien gaat bewegen niet meer zo soepel zoals dat eerder altijd ging of heb je wellicht sneller last van je spieren en gewrichten. Hierdoor is het juist extra belangrijk om gezond te blijven leven.

Tijdens de Gezondheidsdagen willen we mensen helpen en leren hoe zij het beste kunnen omgaan met verschillende situaties. Wanneer je alleen thuis bent en je valt. Hoe moet je dan handelen? En wat kan je dan het beste doen? Om problemen te voorkomen bieden wij tijdens de Gezondheidsdagen ook Veilig Thuis aan. Hier leer je hoe je zo veilig mogelijk kan leven. Wat voor stappen daarbij horen en wat voor acties je daar voor moet ondernemen. Om er zo voor te zorgen dat jij zo veilig mogelijk kan leven. Ook zijn er sportieve activiteiten tijdens de Gezondheidsdagen waar je aan kan deelnemen. Zo lang mogelijk vitaal blijven is het belangrijkste.

We beginnen de dag om 09:30 uur met een kopje koffie of thee. Daarna gaan we verder met een quiz en starten we met de warming up. Wanneer iedereen warm is kunnen we echt gaan beginnen. Ter plekke kan je je inschrijven voor het onderdeel waar jij graag naar toe wil gaan. Je kunt kiezen uit verschillende activiteiten zoals: Sport & Spel, Valpreventie, Veilig Thuis en Gezondheidstesten. Rond een uur of half één is iedereen klaar en sluiten we af met een gezonde snack.

De kosten om deel te nemen zijn €2,-. Dit is inclusief koffie/thee, de gezonde snack en de gezondheidstesten. Al met al belooft het een interessante en sportieve dag te worden. Kom jij ook?

Meld je snel aan! Dit kan via de sportkalender op onze website:

  • Maandag 7 juni 2021 Stadshagen – Sparta Zwolle
  • Dinsdag 8 juni 2021 Sportpark Marslanden
  • Woensdag 9 juni 2021 Zwolle Zuid – SVI
  • Donderdag 10 juni 2021 Zwolle Noord – HTC

Voor meer informatie mail naar: info@sportservicezwolle.nl of bel 038 423 66 86.