Ik wil beleven

Ik wil beleven

Beleef de sport, beleef de beweging! Eén van de grootste prioriteiten van SportService Zwolle is de Zwollenaren laten beleven wat sport en bewegen met hem/haar doet. We spelen hierbij in op de vraag van initiatiefnemers en de behoefte van de Zwolse inwoners. Door het organiseren en uitvoeren van de evenementen in Zwolle en omliggende regio stimuleren we iedereen om in beweging te komen en zelf die beleving te ervaren. Jong en oud, samen of individueel, voor iedereen is het mogelijk. We werken hierbij geregeld samen met onze partners.

Sportkalender
Om de sport en beweging optimaal te beleven staat er op onze sportkalender een beknopt overzicht met dagelijkse, wekelijkse en jaarlijkse evenementen. De evenementen die wij plaatsen zijn onder andere SportService Zwolle activiteiten en Zwolse activiteiten maar ook de grote evenementen als Wereldkampioenschappen, Europese Kampioenschappen en Nederlands kampioenschappen. Een volledige sportkalender om jou zo veel mogelijk sportiviteit te laten beleven. Neem eens een kijkje en beleef de sport en beweging!

Digitaal event
Sportcafé Zwolle
Olympische tocht Zwolle

In verband met de coronacrisis zijn veel sportactiviteiten niet meer mogelijk. Bekijk deze pagina voor meer informatie over de corona ontwikkelingen.