lines

Met mijn talent

Met mijn talent

Iedereen heeft talenten, iedereen is uniek. We moeten met z’n allen de kans krijgen om het plezier van sporten en bewegen te beleven. Én daarbij het beste uit jezelf kunnen halen om zo jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen. SportService Zwolle stimuleert en realiseert dat iedereen een leven lang op zijn eigen niveau met plezier blijft sporten en zo het beste uit zichzelf haalt.

Talentprogramma
Met ons talentprogramma richten we ons op de jeugd. De Zwolse kinderen. SportService Zwolle zet zich in om het talent van kinderen in beeld te brengen en centraal te stellen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Op deze wijze kan ieder kind op zijn eigen niveau deelnemen aan sport- en beweegactiviteiten, zich ontwikkelen en groei doormaken. Te vaak wordt een sportkeuze bepaald onder invloed van de directe omgeving van een kind en niet op basis van het karakter, de motorische vaardigheden en interesses. Sommige kinderen hebben bijzondere talenten binnen zo’n sport, zij moeten de kans krijgen die talenten verder te ontwikkelen. Met ons talentprogramma zorgen we voor optimale begeleiding om ze te helpen bij hun sportontwikkeling. Bekijk hier de ontwikkelingen rondom een Plusklas Sport en Bewegen.

Samenwerking
Onder begeleiding van ervaren talenttrainers van het Centre for Sports & Education (CSE), Buurtsportcoaches en Topsport Overijssel wordt er sport overstijgend getraind om zo het atletisch vermogen verder door te ontwikkelen. Op deze manier halen ze het beste uit zichzelf. Enkele van hun zullen dé top halen, anderen halen hún top.

Vragen over de inhoud van het programma?
Neem dan contact op met onze buurtsportcoach talentontwikkeling Leontien Thewissen.

Contactpersoon

Leontien Thewissen

Buurtsportcoach

l.thewissen@sportservicezwolle.nl

  038 - 423 66 86