lines

Week van de Vitaliteit Regio Zwolle

29-03-2022

De vijfde editie van de Week van de Vitaliteit gaat bijna van start. Dit keer vindt de week plaats van zondag 3 april (PEC Zwolle – Go Ahead Eagles) tot en met zondag 10 april (PEC Zwolle – AZ). De week staat in het teken van ‘samen vitaal’, met als doel om gezond leven en verbinding tussen mensen en organisaties te stimuleren.

Week van de Vitaliteit
De Week van de Vitaliteit stimuleert een vitale Regio Zwolle met als doel om gezond eten, voldoende beweging en verbinding tussen mensen en organisaties aan te moedigen. De kracht van sport wordt door sportieve en maatschappelijke activiteiten ingezet voor jong en oud. De week wordt afgetrapt met de wedstrijd PEC Zwolle – Go Ahead Eagles op zondag 3 april. Rondom dit duel wordt er een speciale Hotel PEC arrangement aangeboden in samenwerking met Lumen Hotel & Events. Twee duo’s die een extra steuntje in de rug verdienen kunnen genieten van een diner, een overnachting en een lekker ontbijtje. Met als klapstuk het bijwonen van de wedstrijd van het jaar in de skybox van Clubhuis Regio Zwolle.

Rondom dit duel staat er ook een partnerbijeenkomst met de maatschappelijke partners van Regio Zwolle United op het programma. Deze middag komt ook Landstede Hammers in eigen huis in actie tegen het Belgische Belfius Mons-Hainaut.

Activiteiten voor jong en oud
Na deze IJsselderby wordt de week voortgezet met circa 20 activiteiten voor jong en oud. Zo zijn er tal van activiteiten als een walking football toernooi, een fietstocht voor senioren, een sportclinic in de wijk Holtenbroek en gaan kinderen van Playing for Success de boer op. Voor de businessclub van PEC Zwolle staat een bedrijfsbezoek aan Wehkamp op het programma en worden er diverse vitale partnerverhalen opgetekend.

Deze vitale week wordt afgesloten op zondag 10 april met de wedstrijd PEC Zwolle – AZ waarbij o.a. Brownies&downieS te gast zijn in de Goede Doelen Box. Het belooft een mooie afsluiter van een hele mooie week te worden.

Samen vitaal
Het centrale thema van deze vijfde editie is ‘samen vitaal’. Een gezonde leefstijl is voor iedereen erg belangrijk. Gezonde voeding, maar ook regelmatig sporten en bewegen zorgt onder andere voor een sterker afweersysteem en een goede mentale gezondheid. Daarbij is sporten ook nog eens hartstikke leuk en zorgt het voor sociale contacten.

Kortom: investeren in onze gezondheid is belangrijk én leuk! Bekijk de campagnewebsite voor alle informatie: www.peczwolle.nl/weekvandevitaliteit

De week is een initiatief van PEC Zwolle en Regio Zwolle United in samenwerking met een groot aantal betrokken partners als Landstede Hammers, Djopzz Regio Zwolle Volleybal en SportService Zwolle.