lines

Schoolsporttoernooien en events

Schoolsporttoernooien

Wil jij jouw leerlingen lekker met elkaar laten sporten onder de ‘echte’ sportieve omstandigheden en kennis laten maken met de diverse sport(elementen)? Dat kan tijdens de jaarlijkse schoolsporttoernooien. De schoolsporttoernooien organiseren we in nauwe samenwerking met de Zwolse sportvereniging (en) in de betreffende tak van sport. De toernooien staan in het teken van de sportkennismaking en beleving. De kinderen komen in aanraking met de kenmerkende elementen van het sporten bij een vereniging. Bijvoorbeeld:

  • Competitie spelen;
  • Het volgen van de officiële regels;
  • Kennismaken met de bij sport passende omgeving. Bijvoorbeeld buitensport, binnensport, veld, zaal, met publiek etc.

Overzicht schoolsporttoernooien

Ieder schooljaar maken kinderen kennis met de diverse sporten tijdens schoolsporttoernooien van SportService Zwolle. De sporten die beoefend worden zijn onder andere: Basketbal, Voetbal, Zwemmen, Badminton, Korfbal en Volleybal.

Via onze social media kanalen Instagram en facebook zijn de toernooien live te volgen. Dus houd deze dan ook zeker in de gaten voor een leuke beleving.

Whats App Image 2022 03 23 at 7 52 16 PM 1

Eerstvolgende Schoolsporttoernooi

Op woensdag 18 oktober 2023 organiseert SportService Zwolle in samenwerking met volleybalverenigingen SVI, VC Zwolle, Voorsterslag en VC Zwolle Topvolleybal het Schoolvolleybal voor de groepen 5/6 en 7/8 in Landstede Sportcentrum.

De brief en het deelnameformulier is verzonden aan de basisscholen die interesse getoond hebben in het ontvangen van informatie om teams aan te melden.

Vragen? Stel ze aan Marco Welink via m.welink@sportservicezwolle.nl

Events

Naast clinics, de Koningsspelen en schoolsporttoernooien kunnen basisscholen ook meedoen aan andere toernooien, zowel in hun eigen buurt (gebiedstoernooien) als in de rest van de stad (stedelijke toernooien). Het aanbod in sporten is gevarieerd en geeft leerlingen de kans kennis te maken met verschillende sporten. Eén van de bestaande voorbeelden is het jaarlijkse Cruyff Court toernooi, Streetwise en PEC Zwolle Streetleague. Maar misschien heeft jouw school enkel behoefte aan ondersteuning bij het organiseren van een eigen sportdag? Het is allemaal mogelijk. We helpen je graag.

Sport kids fun